Pokemon GO update blocheaza jailbreak si root

4

Pokemon GO, cel mai popular joc al verii si al tuturor timpurilor din AppStore sau Google Play, urmeaza sa fie actualizat zilele acestea, atat pentru iOS, cat si pentru Android. Compania dezvoltatoare, Niantic, pregateste o serie de schimbari majore, ele incepand cu sistemul Buddy, care le permite utilizatorilor sa-si aleaga un pokemon care sa le fie preten virtual.

Separat, Pokemon GO va permite mult mai usor selectarea pokemonilor mici pe ecranele terminalelor mobile, dar rezolva si o problema care genera clocirea oualor fara a afisa animatia. Performantele jocului au fost deasemenea imbunatatite pe terminalele la care se schimba conexiunea de internet in timpul jocului, suport Pokemon GO Plus fiind deasemenea oferit.

In final, cei de la Niantic au anuntat si ca vor bloca posibilitatea de a folosi jocul Pokemon GO pe terminalele iOS si Android care au jailbreak facut. Pe platforma Android a fost deja descoperita o metoda de a rezolva problema, iar pe platforma iOS va fi cu siguranta descoperita o metoda similara de a nu forta utilizatorii sa renunte la jailbreak.

Aplicatia Pokemon GO este disponibila pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store urmand acest link.

  • Implemented Buddy Pokémon: Trainers will now be able to choose one of their Pokémon to be their buddy. A Trainer can earn Candy for their Buddy Pokémon by walking a certain distance.
  • Made it easier to select smaller Pokémon on the screen.
  • Fixed an issue where Eggs would sometimes hatch without displaying the animation.
  • Improved performance reliability when a device switches networks to no longer cause the application to hang or stop updating.
  • Pokémon GO Plus support
  • Minor text fixes.

We continue to focus on eliminating bots and scrapers from Pokémon GO. Rooted or jailbroken devices are not supported by Pokémon GO. Remember to download Pokémon GO from the official Google Play Store or iTunes App Store only.

pokemon go update jailbreak