iCloud Music Library si alte servicii iCloud nu merg

iOS 10 vine cu probleme pentru iCloud Music Library in iTunes si diverse alte servicii iCloud care sunt nefunctionale.

Separat de diversele probleme iOS 10, daca in aceasta seara ati incercat sa va sincronizati muzica din calculatoare cu iCloud Music Library prin iTunes, ei bine ati observat ca nu puteti face asta. Problema are legatura cu serverele companiei Apple si nu cu calculatoarele voastre, cei din Cupertino reusind sa strice sistemu.

Separat de iCloud Music Library pentru iTunes, exista posibilitatea ca si sistemul pentru iOS 10, sau alte servicii iCloud sa nu fie functionale, acest lucru fiind raportat de catre unele persoane. Cei de la Apple au probleme cu diverse servicii iCloud in momentul de fata, iar din pacate noi nu putem face nimic decat sa asteptam ca ei sa le rezolve.

Apple a spus deja ca a rezolvat problema care genera blocarea iPhone sau iPad la instalarea iOS 10, insa raman alte probleme ale iCloud care mai trebuie rezolvate. Desigur ca nimeni nu stie ce anume sta la baza acestor probleme, insa Apple sustine ca incearca sa le aduca sub control, desi probabil acest lucru va dura toata noaptea.

Din pacate, Apple pare sa ne arate din nou ca echipele sale care administreaza lansarile iOS-ului nu sunt capabile sa distribuie noi versiuni ale sistemului de operare pentru sute de milioane de terminale. Este greu de spus daca problema are legatura cu suprasolicitarea serverelor Apple, sau buguri ale iOS 10, insa este clar ca Apple a esuat din nou in a oferi o actualizare fara probleme.

nu merge icloud music library