Aplicatia Pokemon GO a fost actualizata, iata noutatile

Lansata de peste in Romania, aplicatia Pokemon GO a fost actualizata de catre compania Niantic, cea care in colaborare cu Nintendo a lansat cel mai popular joc al momentului, dar si unul dintre cele mai populare jocuri ale tuturor timpurilor, cel putin conform statisticilor existente pana acum.

Actualizarea lansata aseara pentru Pokemon GO aduce suport pentru Pokemon GO Plus, astfel ca utilizatorii se vor putea folosi de bratara lansata special pentru joc. Separat, noul sistem Buddy a fost implementat, deci utilizatorii se pot “imprieteni” cu un pokemon virtual, acesta urmand a primi dulciuri dupa parcurgerea anumitor distante in joc.

In continuare, cei de la Niantic au rezolvat unele probleme care impiedicau clocirea oualor, probleme care impiedicau folosirea pe conexiuni de internet slabe, sau la trecerea intre Wi-Fi/4G/3G, iar in final diverse alte probleme au fost rezolvate.

  • Added Pokémon GO Plus support
  • Implemented Buddy Pokémon: Trainers will now be able to choose one of their Pokémon as a buddy. The buddy Pokémon will earn a Candy after a certain distance is traveled
  • Fixed an issue where Eggs would sometimes hatch without displaying the animation
  • Fixed network reliability issues
  • Minor text fixes

Aplicatia Pokemon GO poate fi descarcata gratuit din App Store urmand acest link.

pokemon go update ios