iPhone 7 unboxing pentru modelele black si jet black

Primul iPhone 7 unboxing pentru modelele black si jet black a aparut in imagini in cursul noptii trecute pe internet direct din Asia.

In cursul noptii trecute a aparut pe internet primul iPhone 7 unboxing pentru modelele de culoare black si jet black, adica cel negru mat si lucios pe care Apple le ofera. In Imaginile de mai jos puteti vedea ceea ce par a fi noile iPhone 7 si iPhone 7 Plus ale companiei Apple, unboxing-ul fiind facut, in aparenta, de catre o persoana aflata in Asia.

Se poate observa din acest iPhone 7 unboxing ca ambalajul pentru modelul jet black este complet negru, in timp ce modelul negru mat vine intr-o cutie alba, asa cum se arata sipe website-ul Apple. Accesoriile incluse in cutiile celor doua modele ale iPhone 7 sunt exact cele pe care compania Apple le listeaza pe website-ul sau, inclusiv acel adaptor pentru portul audio.

Este foarte interesanta alegerea facuta de catre compania Apple pentru cutia iPhone 7 jet black, iar asta pentru ca in general Apple nu prea coloreaza ambalajele produselor sale. Acest iPhone 7 unboxing, daca este 100% real, ne arata totusi ca Apple isi schimba strategia pentru a aduce terminalele sale mai mult in atentia lumii intregi.

iPhone 7 unboxing ne arata culorile jet black si black

Apple vinde modelul jet black al iPhone 7 si iPhone 7 Plus doar cu versiunile de minim 128 GB spatiu de stocare, asa ca nu veti vedea foarte multe vreodata pe la utilizatori. Chiar si asa, acest model pare sa fie si cel mai interesant, desi este cel mai fragil si are nevoie de un grad de protectie suplimentara, adica va trebui acoperit cu o husa de catre utilizator.

Apple va incepe sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus abia incepand de vineri, atunci toti cei care au facut precomanda urmand a-si primi terminalele acasa de la cei din Cupertino. Pana una-alta, va trebui sa ramaneti cu pozele pe care le vedeti mai jos si sa asteptati ca livrarea terminalului vostru sa fie facuta de catre cei de la Apple, sau magazinul de la care l-ati cumparat.

iPhone 7 unboxing pentru modelele black si jet black

iphone 7 jet black unboxing 1

iphone 7 jet black unboxing 2

iphone 7 jet black unboxing 3

iphone 7 jet black unboxing 4

iphone 7 jet black unboxing 5