iPhone 7 AnTuTu benchmark si umilinta Android

iPhone 7 AnTuTu benchmark dezvaluie performantele impresionante ale noului iPhone si dominarea clara a smartphone-urilor Android.

Astazi a aparut pe internet un presupus benchmark pentru iPhone 7 facut folosind aplicatia AnTuTu, iar rezultatele sunt cu adevarat remarcabile. In imaginea de mai jos puteti vedea scorurile obtinute de catre iPhone 7 in aceasta aplicatie de testare a performantelor, rezultatul final fiind mai mare decat a oricarui smartphone Android.

Mai exact, iPhone 7 a obtinut un scor de 178397 puncte in benchmark-ul facut folosind aplicatia AnTuTu, placa grafica fiind cea care a inregistrat cel mai bun scor. Apple a implementat un procesor quad-core si 2 GB RAM in iPhone 7, impreuna cu o placa grafica mai puternica, ia rezultatele se vad din plin in aplicatia AnTuTu.

Scorul este cu aproximativ 30% mai bun decat cel inregistrat de catre iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, deci benchmark-urile anterioare pentru terminal au fost adevarate. Cei de la Apple par sa fi implementat hardware extrem de puternic in noul chip A10 Fusion, iar asa iPhone 7 este mult mai puternic decat cele mai performante terminale Android ale lunii august.

iPhone 7 are performante impresionante, distruge concurenta Android

iphone 7 benchmark performante

In imaginea de mai jos puteti vedea un grafic facut cu cele mai bune rezultate inregistrate de catre terminalele Android in aplicatia de benchmarking AnTuTu in luna august. Puteti observa ca diferenta dintre iPhone 7 si OnePlus 3 este de 38.700 de puncte, adica de peste 20%, iar asta spune foarte multe despre puterea de procesare a noului iPhone.

antutu performante android

Daca ne uitam la Galaxy S7 Edge, diferenta este si mai mare, de 43.000 de puncte, sau 30%, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in cazul terminalului iPhone 6S, asa cum v-am spus mai sus. Practic, Apple a reusit sa depaseasca fara drept de ale terminalele Samsung in performante, iar asta demonstreaza ca nu trebuie sa ai procesoare octa-core si 4 GB RAM pentru performante foarte bune.

Desigur ca asta pune intr-o lumina foarte proasta, sau chiar penibila, producatorii de terminale Android si implicit Qualcomm, deoarece specificatiile impresionante ale chip-urilor Snapdragon, sau MediaTek, sunt egale cu zero. Concluzionand, Apple reuseste sa-si domine din nou competitorii Android in performante, asa cum este si normal.