Raise to Wake functioneaza doar cu iPhone 6S si SE

Raise to Wake, sau ridicare pentru trezire, este o functie extrem de utila implementata de catre compania Apple in iOS 10 pentru iPhone, ea aprinzand ecranul terminalelor noastre cand le ridicam de pe o suprafata. V-am spus astazi cum dezactivati Raise to Wake, iar unii dintre voi ati intrebat cu uimire de ce nu aveti functia activa in terminalele voastre.

Ei bine functia Raise to Wake foloseste cativa senzori din iDevice-uri pentru a-si da seama cand terminalele sunt ridicate de pe o suprafata si este compatibila doar cu anumite modele ale iPhone. Mai exact, numai iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt compatibile cu aceasta functie, conform companiei Apple.

Motivul din spatele acestui suport restrans are legatura cu faptul ca aceste dispozitive au co-procesoare de miscare M9 si M10 care nu consuma multa energie in timp ce ne monitorizeaza activitatea. Astfel Apple poate implementa functia fara a ne afecta autonomia bateriei, evitand in acelasi timp si plangerile utilizatorilor.

Acestea fiind spuse, sper ca acum sunteti lamuriti.

raise to wake aprindere