Tim Cook apara AirPods la televiziunile din SUA

AirPods, noile casti prezentate de catre compania Apple saptamana trecuta impreuna cu iPhone 7, n-au fost primite cu „bratele deschise” de catre clientii din lumea intreaga. In ciuda eforturilor companiei de a convinge oamenii ca aceste casti merita cumparate, nici macar primele AirPods reviews n-au convins pe cineva de acest lucru.

AirPods au un design ciudat, sunt foarte scumpe si redau sunetele la un nivel mediocru, conform primelor review-uri, astfel ca Tim Cook merge la televiziunile americane pentru a le apara. Good Morning America este prima televiziune pe care Tim Cook o va vizita, el urmand a promova castile AirPods in fata audientei si a incerca sa convinga oamenii sa le cumpere.

Avand in vedere sentimentul general ca aceste casti AirPods nu merita cumparata, va fi greu de convins lumea ca a cheltui 160 de dolari sau 180 de euro pe ele este o idee buna. Tehnologia castilor AirPods este impresionanta, insa design-ul general si pretul sunt lucrurile care nu vor motiva lumea sa le cumpere pentru ca este ciudat sa porti asa ceva in urechi si sa cheltui atat de multi bani pe ele.

Articolul precedenteMAG – iPhone 6S si 6S Plus intra la reducere
Articolul următorGalaxy Note 7 a fost interzis in metrou, tren si autobuz
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.