Prima Pagina Apple Tim Cook apara AirPods la televiziunile din SUA

Tim Cook apara AirPods la televiziunile din SUA

AirPods, noile casti prezentate de catre compania Apple saptamana trecuta impreuna cu iPhone 7, n-au fost primite cu “bratele deschise” de catre clientii din lumea intreaga. In ciuda eforturilor companiei de a convinge oamenii ca aceste casti merita cumparate, nici macar primele AirPods reviews n-au convins pe cineva de acest lucru.

AirPods au un design ciudat, sunt foarte scumpe si redau sunetele la un nivel mediocru, conform primelor review-uri, astfel ca Tim Cook merge la televiziunile americane pentru a le apara. Good Morning America este prima televiziune pe care Tim Cook o va vizita, el urmand a promova castile AirPods in fata audientei si a incerca sa convinga oamenii sa le cumpere.

Avand in vedere sentimentul general ca aceste casti AirPods nu merita cumparata, va fi greu de convins lumea ca a cheltui 160 de dolari sau 180 de euro pe ele este o idee buna. Tehnologia castilor AirPods este impresionanta, insa design-ul general si pretul sunt lucrurile care nu vor motiva lumea sa le cumpere pentru ca este ciudat sa porti asa ceva in urechi si sa cheltui atat de multi bani pe ele.

LIKE
Articolul anterioreMAG – iPhone 6S si 6S Plus intra la reducere
Urmatorul articolGalaxy Note 7 a fost interzis in metrou, tren si autobuz