eMAG – iPhone 6S si 6S Plus intra la reducere

Saptamana trecuta Apple a prezentat oficial iPhone 7 pentru lumea intreaga, terminalul ocupand acum pozitia fruntasa in oferta celor din Cupertino, pana anul viitor. iPhone 6S si iPhone 6S Plus au trecut pe un loc secund si s-au ieftinit, iar ce de la eMAG au facut acelasi lucru in aceasta pagina pentru a-si alinia preturile sub cele practicate de catre Apple in Apple Store.

Mai exact, puteti cumpara de la eMAG iPhone 6S si iPhone 6S Plus la reducere in momentul de fata, pretul fiind cu cativa zeci de euro mai mic decat in Apple Store. Vorbim despre reduceri de pana la 500 LEI la iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG in momentul de fata, preturile noi fiind mai mici, in toate cazurile, decat cele din Apple Store.

Practic, daca sunteti in cautarea unui iPhone 6S nou, atunci il veti gasi la eMAG mai ieftin decat in magazinele Apple din Europa, iar asta va scuteste de un drum. Daca doriti un iPhone 6S resigilat, ei bine puteti gasi in aceasta pagina terminale cu pana la 900 lei reducere, deci un del cu mult mai bun, iPhone 6 Plus avand chiar 1200 lei reducere acum.

eMAG are reduceri la iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Preturile pe care le vedeti acum in Apple Store pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt cele finale pentru Apple, ele vor mai scadea de Black Friday, dar nu cu mult. Cei de la eMAG vor urma strategia Apple si vor vinde terminalele in limitele de preturi impuse de catre americani, deci nu au flexibilitate foarte mare pentru a ne oferi deal-uri bune.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina a celor de la eMAG gasiti toate reducerile la terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus si puteti profita de ele chiar acum. Spor la cumparaturi si alegeti spatiul de stocare cu grija.

iphone 6s emag reducere