Galaxy Note 7 a fost interzis in metrou, tren si autobuz

Galaxy Note 7 a fost interzis in orice metrou, tren sau autobuz care apartine autoritatilor din New Jersey si New York, decizia fiind luata de catre americani in cursul zilei de ieri. Autoritatile le cer utilizatorilor sa-si inchida terminalele Galaxy Note 7 in momentul in care urca in aceste mijloace de transport in comun, altfel accesul le va fi interzis.

Mai mult decat atat, chiar daca terminalele sunt inchise, utilizatorilor nu li se permite sa incarce Galaxy Note 7 la prizele care exista in aceste mijloace de transport in comun. Frica autoritatilor de a permite folosirea sau incarcarea Galaxy Note 7 in tren, autobuz sau metrou are la baza faptul ca bateria poate exploda in timpul efectuarii acestor lucruri.

Autoritatile americane sustin ca pana in momentul de fata niciun Galaxy Note 7 nu a explodat in timpul vreunei calatorii cu vreun mijloc de transport in comun, dar masurile de siguranta trebuie impuse. In aceasta idee, toti cei care vor fi vazuti folosind un Galaxy Note 7 in tren, metrou sau autobuz, vor fi cel mai probabil rugati sa-si inchida dispozitivele, sau dati jos la prima statie.

Galaxy Note 7 nu poate fi folosit in mijloacele de transport in comun din New York

Stiti deja ca Galaxy Note 7 este un pericol public, bateriie explodate cauzand foarte multe probleme pentru utilizatori, dar si pentru cei de la Samsung. In ciuda acestui lucru, cazul de zilele trecute cu un baietel al carui terminal a explodat in mana, nu avea in centru un Galaxy Note 7, ci un Galaxy Core, deci problemele bateriei nu se limiteaza doar la un anumit terminal.

Pentru a rezolva problema pentru cei care refuza sa-si aduca terminalele Galaxy Note 7 la schimbat, compania Samsung a decis sa lanseze pe 20 septembrie, deci peste o saptamana, un update. Acest update va limita incarcarea bateriei la 60% din capacitate pentru a preveni exploziile, dar actualizarea vine nu acum, ci peste o saptamana.

Acestea fiind spuse, folositi-va folositi-va terminalele Galaxy Note 7 cu grija.