Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 a fost interzis in metrou, tren si autobuz

Galaxy Note 7 a fost interzis in metrou, tren si autobuz

Galaxy Note 7 a fost interzis in orice metrou, tren sau autobuz care apartine autoritatilor din New Jersey si New York, decizia fiind luata de catre americani in cursul zilei de ieri. Autoritatile le cer utilizatorilor sa-si inchida terminalele Galaxy Note 7 in momentul in care urca in aceste mijloace de transport in comun, altfel accesul le va fi interzis.

Mai mult decat atat, chiar daca terminalele sunt inchise, utilizatorilor nu li se permite sa incarce Galaxy Note 7 la prizele care exista in aceste mijloace de transport in comun. Frica autoritatilor de a permite folosirea sau incarcarea Galaxy Note 7 in tren, autobuz sau metrou are la baza faptul ca bateria poate exploda in timpul efectuarii acestor lucruri.

Autoritatile americane sustin ca pana in momentul de fata niciun Galaxy Note 7 nu a explodat in timpul vreunei calatorii cu vreun mijloc de transport in comun, dar masurile de siguranta trebuie impuse. In aceasta idee, toti cei care vor fi vazuti folosind un Galaxy Note 7 in tren, metrou sau autobuz, vor fi cel mai probabil rugati sa-si inchida dispozitivele, sau dati jos la prima statie.

Galaxy Note 7 nu poate fi folosit in mijloacele de transport in comun din New York

Stiti deja ca Galaxy Note 7 este un pericol public, bateriie explodate cauzand foarte multe probleme pentru utilizatori, dar si pentru cei de la Samsung. In ciuda acestui lucru, cazul de zilele trecute cu un baietel al carui terminal a explodat in mana, nu avea in centru un Galaxy Note 7, ci un Galaxy Core, deci problemele bateriei nu se limiteaza doar la un anumit terminal.

Pentru a rezolva problema pentru cei care refuza sa-si aduca terminalele Galaxy Note 7 la schimbat, compania Samsung a decis sa lanseze pe 20 septembrie, deci peste o saptamana, un update. Acest update va limita incarcarea bateriei la 60% din capacitate pentru a preveni exploziile, dar actualizarea vine nu acum, ci peste o saptamana.

Acestea fiind spuse, folositi-va folositi-va terminalele Galaxy Note 7 cu grija.

 • Srb Srb

  Eu as interzice compania Samsung sa mai faca altceva

 • RaduD

  Devices non grata…!

 • vali

  La romani nu e problema cu interzisul

 • V.P

  E normal sa fie asa , compania Apple trebuie sustinuta .

 • Viorel Predatorul

  Asteptam si interzicerea autoturismelor in orase, pentru ca pot provoca accidente. Poate vor interzice si alimentele in restaurante si magazine, pentru ca oamenii se pot ineca cu ele. Pe cand vor interzice si strandurile, ca sa nu se inece oamenii in apa?
  Problema note 7 este departe rau de a fi foarte grava, asa cum ni se sugereaza. Sunt 0.1% din terminale care au defect la baterie, iar acest defect duce la “supraincalzirea” bateriei, si NU la “explozia” ei asa cum ni se spune in mod eronat.

  Samsung a recunoscut, si a demarat imediat procedura de rechemare. Ce putea face mai mult?
  Ceea ce fac autoritatile americane poate duce la un proces cu Samsung, pentru ca se restrictioneaza competitia pe o piata. Practic, autoritatile intervin pe piata libera si favorizeaza Apple prin scoaterea din uz a celui mai important competitor.

 • terrymada

  Ce rahaturi de compromisuri fac astia la samsung ca sa mai ciupeasca un pic din piata… Iti limiteaza incarcarea bateriei la 60% mai nou:)))

 • sorel

  Si daca 0.1% anuntat de Samsung e doar o minciuna sa protejeze pretul actiunilor de la bursa ? Daca in realitate e 1 sau 10% ?

 • George 89

  Pai daca este așa atunci numărul cazurilor de iphone explodate sar putea să fie de 30 % sau 40%

 • George 89

  Este doar o soluție temporara că sa se evite exploziile până unt schimbate bateriile

 • George 89

  Asa este …nu este nimic nou faptul că autoritățile americane susțin Apple pe fata (vezi cazul cu indoitul telefoanelor), dar se si exagerează câteodată uneori la sânge despre Samsung (nu mai spun aici pe site )

 • Srb Srb

  buna gluma…eu zic ca sunt 50% note 7 bubuite

 • Srb Srb

  buna gluma…eu zic ca sunt 50% note 7 bubuite in realitate

 • Red Shark

  Corect. Insa televizoarele si aspiratoarele functioneaza perfect

 • V.P
 • Srb Srb

  da,dar dupa ce mi-a zis zaone ca a bubuit tv lui samsung…imi e putin frica

 • rundown

  Cei care vor fi vazuti cu note 7 in tren vor fi aruncati atat ei cat si terminalele din tren. Prin aceasta masura se incearca promovarea utilizarii Iphone in mijloacele de transport. Plus ca si manelele se aud altfel la difuzoare stereo :))

 • Mihai

  Bubuie un troll pe aici de nu ai aer! Azi m-am jucat cu Note7 S, forjat, incarcat, descarcat, forjat. Rece! Apoi, simti ca ai un telefon nou in mana, nu un telefon vechi cu masina noua. De fapt, cred ca e unul din motivele pentru care anul acesta am spus bye-bye iPhone 6,5!

 • Liviu Verestiuc

  În cadrul fostei cariere de depanator tv am avut zeci de cazuri când condensatotul principal de filtraj a explodat . Cauzele cele mai frecvente sunt contacte ce flameaza în priza la ștecher sau în primul rand probleme cu tensiunea de la eon care vine uneori cu vârfuri periculoase.Mai este la intrarea surselor în comutatie un variator ce intra în scurtcircuit la supratensiuni de peste 270Vca.Alea care explodeaza sunt ok gândite ca protecție, piesa aia se sacrifica explodând, tocmai în ideea de a proteja alte piese scumpe. Dacă lui Zaone nu îi bubuia televizorul însemna că avea un tv de doi lei și nu unul protejat inteligent. Ăsta indiferent de marca LG, Sony,Samsung samd.
  Cea mai mare prostie ar fi sa cumperi alt TV tocmai în ideea ca ti-a bubuit tv-ul precedent.Cele mai sigure tv-uri sunt cele cu Led,aproape imposibil sa-ți ia casa foc de la așa ceva.

 • Srb Srb

  Deci cautam tv care bubuie? Cele care te tin o viata nu sunt bune?

 • Liviu Verestiuc

  Încercăm sa-ți explic ca o piesa ieftina de 10 roni e proiectata sa se distrugă ireversibil (bubuie urat chiar), pt a proteja piese scumpe din spate.Piesa aia are de multe ori și un tub termocontractibill peste ea, în ideea de a retine schijele ce explodează prin tv.
  Nu trebuie sa te gândești ca ai tv de la Samsung sau LG cât ar trebui sa-ți dea de gadit ca rețeaua de alimentare e de cacao, cu multe vârfuri periculoase.
  Concluzionam….fiți bucuroși ca piesa aia bubuie și va salvează de pagube financiare mari.
  Deși de multe ori după o astfel de piesa explodata mai trebuie sa schimbi și ceva condensatoare umflate.