Galaxy Note 7 ar fi dat foc unei masini pe autostrada

Un Galaxy Note 7 care era la incarcat, ar fi explodat intr-o masina ce circula pe o autostrada din statul american Florida, fara a cauza decat pagube materiale.

Dimineata va spuneam ca un Galaxy S7 a luat foc pe masa unui restaurant in timp ce proprietara sa il folosea, iar acum va vorbesc si despre cazul unui Galaxy Note 7. Acest terminal ar fi luat foc intr-o masina care rula pe o autostrada din SUA, iar rezultatul final este o minge de foc care a blocat circulatia pe respectivul drum.

Proprietarul masinii sustine ca ar fi avut un Galaxy Note 7 la incarcat in masina in momentul in care acesta ar fi explodat si ar fi dat foc intregului autoturism. Daca acest lucru este adevarat, atunci vorbim despre cel mai grav incident cu un Galaxy Note 7 explodat, care a fost raportat pana in prezent in vreo tara in care terminalul este vandut.

Clipul video de mai jos a fost filmat de catre o asistenta care era in trecere si a oprit pentru a-i acorda ajutor barbatului a carui masina a luat foc pe autostrada. Acesta i-ar fi spus ca totul a pornit de la un Galaxy Note 7 care se afla in masina si a explodat in timp ce se afla la incarcat, insa deocamdata nu exista informatii oficiale.

In lipsa acestora, ramanem doar cu presupunerea ca un Galaxy Note 7 este la baza incidentului, iar daca informatia este adevarata, atunci este clar de ce el a fost interzis in avioane sau mijloace de transport in comun. Practic, daca informatia este reala, atunci fiecare posesor de Galaxy Note 7 umbla in buzunar cu o bomba care sta sa explodeze.