Samsung Galaxy S7 a explodat intr-un restaurant

Un Samsung Galaxy S7 a fost filmat in timp ce a explodat intr-un restaurant din Marea Britanie, bateria fiind vinovata pentru incident.

Stiti bancul american cu “un barbat intra intr-un bar…”, ei bine acum vorbim despre un Galaxy S7 care a intrat intr-un restaurant si a decis sa explodeze pe masa, in fara proprietarei. Vorbim despre un smartphone Galaxy S7 al celor de la Samsung care a fost surprins de o camera de luat vederi in timp ce bateria sa a explodat, el aflandu-se in mana proprietarei.

Separat de detinatoarea terminalului, langa ea se afla un prieten, dar si un ospatar, iar intregul moment a fost surprins de catre camerele de luat vederi din acel restaurant. Terminalul nu era conectat la o sursa de energie in acel moment, deci pur si simplu vorbim despre o baterie care s-a saturat de viata si a decis sa paraseasca aceasta lume.

Puteti vedea in imagini ca vorbim despre foarte mult fum scos de catre baterie dupa ce a explodat, acesta acoperind masa care a fost parasita de catre persoanele ce se aflau in jurul sau. Desigur ca proprietara a lasat terminalul din mana cand acesta s-a incalzit subit si a inceput sa pocneasca, totul terminandu-se in doar cateva secunde, fara ca cineva sa fie ranit.

Un Galaxy S7 a explodat intr-un restaurant

Aici puteti vedea clipul video cu incidentul si vorbim din nou despre un smartphone Samsung a carui baterie explodeaza, dar nu este Galaxy Note 7, asa cum eram obisnuiti. In ultima vreme au inceput sa fie raportate tot mai multe cazuri de terminale Galaxy S7 care explodeaza, iar modelele sunt variate, nu doar cele Galaxy Note 7 recunoscute de Samsung.

Din pacate, rata de incidenta a raportarilor si diversitatea modelelor cu probleme indica faptul ca in realitate cei de la Samsung au o problema mult mai mare in fata. Practic, daca si modelele vechi ale terminalelor sale explodeaza subit in timpul folosirii, s-ar putea sa aflam ca exista mult mai multe cazuri de probleme decat au fost raportate pana acum.

Voi ce parere aveti ?

galaxy s7 explodat restaurant

galaxy s7 explozie restaurant 1