Primele Apple Watch 2 unboxing apar pe internet

Daca am vazut deja iPhone 7 unboxing pentru culorile jet black si negru, atunci de ce sa nu vedem un unboxing si pentru Apple Watch 2, din moment ce el va intra in vanzare de maine. Mai jos puteti vedea doua unboxing-uri facute de catre revieweri care au primit unitati de la compania Apple in vederea testarii, ei avand ocazia de a folosi produsele timp de o saptamana.

Apple livreaza Apple Watch 2 intr-o cutie similara cu cea in care a livrat Apple Watch, un cablu mai mic fiind inclus in cutie, insa restul accesoriilor par sa fie cam la fel.

Articolul precedentGalaxy Note 7 ar fi dat foc unei masini pe autostrada
Articolul următoriPhone 7 creste pretul actiunilor Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.