iOS 10 deschide doua pagini Safari in acelasi ecran

Una dintre noile functii importante ale Safari pentru iOS 10 pe iPad este posibilitatea de a deschide doua pagini in acelasi ecran, lucru nepermis de catre Apple in trecut. Incepand cu iOS 10 asta se schimba, deci putem vedea doua pagini Safari una langa cealalta in acelasi ecran, dar asta numai pe tabletele iPad ale celor de la Apple.

In clipul video de mai jos puteti vedea cat se simplu se poate indeplini procedura, iar asa va puteti bucura de vizualizarea a 2 website-uri in acelasi ecran, fara efort.

Articolul precedentOz: Broken Kingdom™ – jocul prezentat cu iPhone 7
Articolul următoriOS 10 si Siri in limba romana
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.