iOS 10 – cum vezi versurile melodiilor in Apple Music

Una dintre noutatile implementate de catre compania Apple in Apple Music pentru iOS 10 este posibilitatea de a vedea versurile melodiilor pe care le ascultam prin platforma. In baza acestei schimbari, Apple va afisa versuri pentru melodiile noastre favorite direct in aplicatia Muzica a iOS 10, iar mai jos puteti vedea cum arata intregul sistem.

Pentru a vedea versurile pentru melodiile ascultate, va trebui sa apasati pe miniplayer-ul vizibil in partea inferioara a ecranului aplicatiei Apple Music si veti deschide interfata de control a muzicii. Acolo veti face un scroll de jos in sus si veti afisa informatiile suplimentare, care standard sunt ascunse, plus o sectiune numita Versuri, Lyrics.

Acum apasat pe butonul Afisati, Show, si vi se va deschide un sub-meniu cu versurile melodiei voastre, cei de la Apple incarcandu-le automat din serverele lor. Puteti vedea versuri atat pentru melodii straine, cat si pentru melodii in limba romana, deci puteti afla cuvintele inclusiv pentru melodiile locale favorite, inclusiv in alte limbi.

versuri melodii ios 10