Precomenzile iPhone 7 incep maine in Romania

iPhone 7 va fi oferit la precomanda in Romania incepand din aceasta noapte, operatorii de telefonie mobila si unele magazine online urmand a il pune in vanzare.

La noapte incep precomenzile iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania, operatorii de telefonie mobila si unele magazine online urmand a ne permite sa comandam noile terminale. Conform traditiei, cei de la Orange si Vodafone vor initia sesiunea de precomenzi la ora 0:00, cel mai probabil, asa ca atunci veti putea comanda de la ei noile produse.

Cei de la Telekom au fost intotdeauna mai inceti in asemenea momente, asa ca precomenzile iPhone 7 vor incepe, cel mai probabil, abia in cursul celei de-a doua zile la ei. Separat de acesti trei mari operatori de telefonie mobila, veti putea face precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus la diverse alte magazine online din tara noastra.

Nu va pot garanta ca precomenzile iPhone 7 vor incepe la ora 0:00 la toti partenerii Apple, asa cum se intampla cu Orange si Vodafone, insa nu este exclus acest lucru. Nu cred ca eMAG, de exemplu, va deschide precomenzile chiar la ora 0:00, ci abia in dimineata zilei de maine, insa orice este posibil si s-ar putea sa gresesc acum.

Precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus de la noapte in Romania

In momentul de fata nu puteti precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus decat de la magazinele care nu vand oficial terminalele, deci ele nu vor primi stocuri oficiale maine. In aceasta idee, magazinele care deschid la noapte si maine posibilitatea de a face precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus, vor avea stocuri de la Apple, deci mai mari decat restul.

In momentul de fata, cele mai mari stocuri pentru a precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania veti gasi la :

Toate cele 5 magazine au vanzari foarte mari de terminale iPhone pentru compania Apple, deci vor primi si stocuri pe masura, in special operatorii de telefonie mobila. Din pacate, operatorii nu vor vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus la pret intreg, asa ca daca faceti precomanda de la ei, va trebui sa cumparati dispozitivele la abonament.

iphone 7 precomanda romania

La noapte va voi tine la curent cu toate informatiile privind deschiderea precomenzilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus la operatori si magazinele online, asa ca este bine sa aveti aplicatia iDevice.ro instalata.

18 COMENTARII

  1. zaone: Conform traditiei, cei de la Orange si Telekom vor initia sesiunea de precomenzi la ora 0:00″ banuiesc ca este Orange si Vodafone 🙂

  2. te mia intreb inca o data, zaone: de unde ai tu informatia ca operatorii de tel nu vor vinde telefoane apple la pret standard in sesiunea de precomezni???

  3. Asa au facut in fiecare an, dar nu doar la precomanda, chiar si la lansare. Exceptie Telekom, unde situatia a fost diferita. M-as mira ca Orange si Vodafone sa faca altfel acum, mai ales ca au stocuri foarte mici.