Asa face iPhone 7 poze noaptea

iPhone 7 face poze foarte bune noaptea, in ciuda camerei care, teoretic, este inferioara celei implementate in iPhone 7 Plus de catre compania Apple.

Dupa zile intregi in care am vazut foarte multe dovezi ale faptului ca iPhone 7 Plus poate face poze grozave, iata ca astazi vedem si cat de bine se descurca iPhone 7 in acest domeniu. Mai jos aveti cateva poze facute noaptea cu iPhone 7 Plus intr-un oras canadian, privelistea fiind cu adevarat surprinzatoare, calitatea pozelor deasemenea.

Daca aveti un iPhone 6S, atunci stiti ca el nu este capabil sa faca poze chiar atat de bune in conditii de luminozitate scazuta, in cu iPhone 7 lucrurile se schimba radical. Dupa cum puteti vedea, desi vorbim despre o locatie intunecata, terminalul este capabil sa faca poze mai mult decat decente, iar asta ma surprinde, ca sa fiu sincer, pentru nu ma asteptam la atat de multe de la camera sa.

Apple a pus accent pe camera iPhone 7 Plus in toate materialele sale de marketing, nu pe cea a a iPhone 7, ia a vedea cateva poze facuet cu ea este de bun augur. Avand in vedere ca majoritatea oamenilor vor cumpara iPhone 7, era normal sa vedem si cat de bine se descurca aceasta camera cu inregistrarea de poze, mai ales in conditii de luminozitate scazuta.

Asa face iPhone 7 poze noaptea

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre calitatea pozelor ?

iphone 7 poze noaptea