iPhone 7 negru si jet black unboxing (VIDEO)

iPhone 7 negru mat si iPhone 7 jet black apar intr-un unboxing care ne dezvaluie toate secretele noilor terminale vandute de catre Apple.

Noile iPhone ale companiei Apple incep sa ajunga la diversi clienti de pe planeta, asa ca astazi avem ocazia de a vedea un nou iPhone 7 unboxing, pentru culorile negru mat si jet black. Vorbim despre un iPhone 7 Plus negru mat si un iPhone 7 jet black, cele doua culori fiind complet diferite, dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos.

iPhone 7 jet black este cu mult mai elegant decat iPhone 7 Plus negru mat, iar asa ne putem da foarte clar seama care dintre cele doua terminale merita cumparat. Apple a diferentiat cat se poate de clar cele doua culori pentru carcasa, iar eu imi mentin parerea ca jet black este culoarea care va intoarce privirile oricui anul acesta.

Separat de desgign, puteti vedea detalii din interiorul cutiei si modul in care functioneaza cele doua iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar incepand de maine ar trebui sa le primiti pe ale voastre.

6 COMENTARII

  1. De la uz normal apar zgârieturi , cel puțin asa arătau ăștia pe YouTube , ma refer aici la Jet Black. De aceea voi cumpara negru mat.