iPhone 7 negru si jet black unboxing (VIDEO)

iPhone 7 negru mat si iPhone 7 jet black apar intr-un unboxing care ne dezvaluie toate secretele noilor terminale vandute de catre Apple.

Noile iPhone ale companiei Apple incep sa ajunga la diversi clienti de pe planeta, asa ca astazi avem ocazia de a vedea un nou iPhone 7 unboxing, pentru culorile negru mat si jet black. Vorbim despre un iPhone 7 Plus negru mat si un iPhone 7 jet black, cele doua culori fiind complet diferite, dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos.

iPhone 7 jet black este cu mult mai elegant decat iPhone 7 Plus negru mat, iar asa ne putem da foarte clar seama care dintre cele doua terminale merita cumparat. Apple a diferentiat cat se poate de clar cele doua culori pentru carcasa, iar eu imi mentin parerea ca jet black este culoarea care va intoarce privirile oricui anul acesta.

Separat de desgign, puteti vedea detalii din interiorul cutiei si modul in care functioneaza cele doua iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar incepand de maine ar trebui sa le primiti pe ale voastre.

Articolul precedentLara Croft GO este vandut la REDUCERE pentru iPhone si iPad
Articolul următorApple neaga oficial achizitia Tidal
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.