Apple vrea sa scoata portul audio din MacBook

Apple vrea sa scoata portul audio din MacBook Pro si a inceput sa isi intrebe clientii cat de des mai folosesc ei acest port pentru a asculta muzica.

Daca sunteti nemultumiti din cauza faptului ca Apple a scos portul audio din iPhone 7, ei bine probabil veti afla cu uimire ca Apple vrea sa faca acelasi lucru si in MacBook Pro. Aseara a inceput sa apara pe internet un sondaj de opinie realizat de catre cei de la Apple, ei dorind sa afle daca lumea mai foloseste portul audio din MacBook Pro la ceva.

Eliminarea portului audio din MacBook Pro a fost zvonita in lunile trecute din diverse surse, insa acum informatia vine de la cea mai credibila sursa posibila, compania Apple. Initiind un studiu pentru a vedea daca ai sai clienti mai folosesc portul audio din MacBook Pro, compania Apple vrea sa vada daca eliminarea sa este oportuna, sau nu.

Cei de la Apple spun ca au avut curajul de a elimina portul audio din iPhone 7 pentru a face loc unor tehnologii noi, iar eliminarea sa din MacBook Pro ar putea avea aceeasi explicatie oferita de ei. In aceasta idee, s-ar putea sa vedem peste o luna un MacBook Pro fara port audio, iar Apple doar isi “pregateste” terenul de acum cu sondaje care anunta schimbarea, pentru ca impactul sa nu fie prea mare atunci.
macbook port audio

Separat de sondajul privind eliminarea portului audio din MacBook Pro, compania Apple vrea sa afle de la clientii sai si cum isi incarca acestia pozele din aparatele foto in MacBook. Aici deocamdata nu stim care sunt intentiile celor de la Apple, dar compania probabil doreste sa schimbe modul prin care este transferat continutul foto/video in laptop-urile sale.

Apple ar putea anunta o tehnologie noua in MacBook Pro care sa faciliteze acest transfer de date intre aparatele foto profesionale si laptop-urile sale, dar deocamdata totul este un zvon. Apple ar trebui sa prezinte un nou model al MacBook Pro in cadrul unei conferinte care ar trebui sa aiba loc luna viitoare, insa deocamdata nu stim data la care ea ar trebui sa fie organizata.

incarcare poze macbook