Apple Watch 2 a fost dezasamblat, iata noutatile

Apple Watch 2 a fost dezasamblat deja de catre cei de la iFixIt pentru a vedea ce se ascunde in carcasa noului smartwatch Apple.

Apple Watch 2 a fost pus in vanzare de catre compania Apple in cursul noptii trecute, iar cei de la iFixIt au dezasamblat deja un prim model pentru a ne arata ce se ascunde in interiorul sau. Vorbim despre un Apple Watch 2 care are o carcasa foarte similara cu cea a primului model, doar ca este putin mai multumita bateriei mai mari implementate.

In interiorul Apple Watch 2, modelul de 38mm, cei de la iFixIt au descoperit o baterie de 273 mAh, cu 30% mai mare decat cea implementata in Apple Watch. Desi avem o baterie mai mare in Apple Watch 2, autonomia este similara cu cea a primului model din cauza implementarii unui GPS si a unui ecran care este cu mult mai luminos.

Apple Watch 2 are un adeziv mult mai puternic aplicat de catre compania Apple intre carcasa si ecran, asta probabil pentru a oferi o rezistenta si mai buna la contactul cu apa. Tot in aceasta idee, compania Apple a aplicat o placa metalica in dreptul coroanei digitale, deci nu exista riscuri ca ea sa fie afectata de folosirea ceasului sub apa.

Apple Watch 2 a fost dezasamblat, iata-i secretele

Rezistenta la apa este atat de importanta pentru Apple incat cei de la iFixIt sustin ca americanii au aplicat atat de mult adeziv in jurul ecranului, incat el ar fi fost suficient si pentru o tableta iPad. Separat, antena de comunicatii a Apple Watch 2 este similara cu cea folosita in primul model, dar probabil vorbim despre o componenta imbunatatita.

Alte detalii nu au fost oferite de catre cei de la iFixIt deocamdata in legatura cu Apple Watch 2, avand in vedere ca procesul de dezasamblare este in continuare in derulare. In carcasa ei vor gasi un nou chip S2, GPS-ul implementat de catre compania Apple si probabil alte componente imbunatatite fata de cele folosite in modelul anterior.

Acest articol va fi actualizat pe masura ce vor fi disponibile informatii noi.

apple watch 2 dezasamblare

apple watch 2 dezasamblare 1

apple watch 2 dezasamblare 2

apple watch 2 dezasamblare 3

apple watch 2 dezasamblare 4

apple watch 2 dezasamblare 5