Precomanda iPhone 7 la eMAG chiar acum!

iPhone 7 este disponibil la precomanda la eMAG impreuna cu iPhone 7 Plus, astfel ca pot cumpara noul smartphone cu livrare in 23 septembrie.

Precomanda iPhone 7 la eMAG chiar acum, magazinul online deschizand in aceasta pagina sesiunea oficiala de precomenzi pentru noul smartphone al celor de la Apple. Vorbim despre cel mai mare magazin online din Romania care pune spre precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturile oficiale practicate si de alte magazine din tara.

Desi stocurile sunt mici in toara Romania, sau in alte tari din zona, puteti precomanda iPhone 7 la eMAG cu livrare in data de 23 septembrie, cand ar trebui sa aiba loc lansarea. eMAG ofera 500 de baterii externe primilor 500 de clienti care precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci veti primi inclusiv un cadou din partea magazinului pentru comanda.

In ciuda acestui lucru, eMAG nu are toate modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in stoc pentru precomanda, cele black si jet black fiind practic inexistente in momentul de fata. iPhone 7 Plus este disponibil in cantitati extrem de mici la cei de la eMAG, lucru de asteptat de altfel, avand in vedere ca Apple a epuizat complet stocul initial pentru Apple Store.

Precomanda iPhone 7 la eMAG

Preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus la eMAG sunt identice cu cele ale altor magazine online care ofera terminalele pentru precomanda incepand de astazi, deci nu vorbim despre bani in plus. Desigur ca eMAG va avea stocuri oficiale din partea celor de la Apple, asa ca vorbim despre unitati putine in primul lot, dar si acest lucru era de asteptat.

Iata preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus la eMAG :

  1. iPhone 7 32 GB – 3329 LEI ;
  2. iPhone 7 128 GB – 3829 LEI;
  3. iPhone 7 256 GB – 4499 LEI;
  4. iPhone 7 Plus 32 GB – 3929 LEI;
  5. iPhone 7 Plus 128 GB – 4399 LEI;
  6. iPhone 7 Plus 256 GB – 4939 LEI.

Cei de la eMAG accepta precomenzile astazi, insa livrarile vor incepe abia in data de 23 septembrie in limita stocurilor disponibile si in ordinea inregistrarii precomenzilor. In aceasta idee, va trebui sa mai asteptam o saptamana pana cand terminalele ne vor fi livrate, deci va trebui sa avem rabdare in continaure pana cand ele vor sosi.

iphone 7 precomanda emag