iPhone 7 – precomanda acum de la Vodafone

Precomanda iPhone 7 de la Vodafone chiar acum, operatorul dezvaluind preturile pentru abonamente si cele standard.

Acum poti precomanda iPhone 7 la Vodafone Romania, operatorul de telefonie mobila deschizand in mod oficial sesiunea sa de precomenzi pentru noul smartphone al Apple in aceasta pagina. Vorbim despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus care pot fi precomandate de catre clientii existenti si cei noi ai Vodafone, operatorul avand desigur stocuri foarte reduse de terminale.

In ciuda acestui lucru, puteti precomanda iPhone 7 de la Vodafone cu livrare in data de 16 septembrie, in limita stocurilor disponibile, astfel ca trebuie sa va grabiti in a face o comanda. Modelele black si jet black sunt cele disponibile in cantitatile cele mai mici, asa ca daca nu gasiti unul acum, veti avea destul de mult de asteptat pana la aparitia lor in stoc.

Preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus la Vodafone incep de la 49 de euro pentru iPhone 7 32 GB, dar cu un abonament Super RED 89, de 89 de euro pe luna, acesta fiind abonamentul recomandat de Vodafone. Pentru modelul iPhone 7 128 GB, pretul ajunge pana la 804 euro cu un abonament de 8 euro pe luna timp de 2 ani, un cost foarte mare, per total.

Precomanda iPhone 7 la Vodafone

In cazul iPhone 7 Plus, pretul modelului de 32 GB incepe de la 179 de euro cu un abonament Super Red 89, care costa 89 de euro lunar, deci vorbim despre un cost final foarte mare. iPhone 7 Plus 128 GB are un pret de pornire de 279 de euro la Vodafone cu un aboname de 89 de euro pe luna, pretul cu un abonament de 8 euro pe luna fiind de 934 de euro.

Pretul fara abonament al iPhone 7 Plus incepe de la 884 de euro la Vodafone, mai mult decat in Apple Store Europa, iPhone 7 avand un pret de pornire de 744 de euro, similar cu cel din Apple Store Europa. Daca la preturile standard nu exista diferente foarte mari fata de preturile din Europa, in cazul abonamentelor discrepanta este foarte mare.

precomanda iphone 7 vodafone