iPhone 7 – cat de mult rezista sub apa ?

Daca sunteti curiosi sa aflati cat de mult poate rezista un iPhone 7 sub apa fara sa fie afectat de lichidul care patrunde in carcasa, ei bine cei de la iFixIt au creat un test interesant. Ei au plasat un iPhone 7 intr-un acvariu si terminalul sta acolo de peste 2 ore si 30 de minute fara a da semne de oboseala, dupa cum puteti vedea in stream-ul de mai jos.

iFixIt a organizat o transmisiune in direct prin YouTube pentru a le oferi oamenilor din lumea intreaga posibilitatea de a vedea cat de mult rezista terminalul inainte de a ceda. Apple spune ca iPhone 7 poate rezista sub apa de maxim 1 metru maxim 1 ora, conform iFixIt, insa realitatea este ca rezistanta sa este cu mult mai mare.

22 COMENTARII

  1. Bai omule, tu poti sa faci un comentariu fara sa te iei de Samsung? Ne-ai convins pe toti ca firma aia este cea mai de kkt. De ce insisti sa fii penibil? Care-i legatura dintre titlul articolului si Samsung? Mai da-o in balarii, ca esti cel mai mare trol.

  2. @neo 7-le din IP67 se referă la protecția împotriva scufundării de pana la 1 metru, si nu IP68 care inseamna ca este protejat pentru perioade de timp mari si sub presiune mare.

  3. E clar ca iPhone 7 rezista mult si bine daca este scfundat in apa, insa daca suntem cinstiti, vede, ca adancimea apei este minora. La adancimea asta, si presiunea exercitata pe aparat este minora, ceea ce ii ofera posibilitatea sa stea cufundat in siguranta.
    Cred ca pentru asemenea dispozitive, siguranta asta este suficienta. Ar fi culmea ca producatorii de smartphone-uri sa se intreaca in “adancimi suportate”, si an de an sa vedem cum iphone sa galaxy il “umileste” cand unul pe celalalt, in privinta scufundarii :))
    Degeaba va ajunge unul dintre ele sa suporte adancimi de 50 metri, ca nineni nu va folosi vreodata smartphone-ul acolo.

  4. Nu m-ar mira sa inceapa cu din astea, avand in vedere ca de la galaxy s6 si iphone 6s nu a mai venit nimeni cu ceva intr-adevar interesant. Daca tot se lauda cu 1mah la baterie, un F la diafragma, 1 pixel la display, merita si 1m la rezistenta pe an. Sa prindem pokemoni in ocean