Prima Pagina Apple Watch 2 Asa arata difuzorul Apple Watch 2 care evacueaza apa

Asa arata difuzorul Apple Watch 2 care evacueaza apa

In Apple Watch 2 compania Apple a implementat un nou tip de difuzor care este gandit special pentru sesiunile lungi de inot pe care utilizatorii le pot face cu ceasul la mana. In aceasta idee, compania Apple foloseste garnituri speciale pentru a proteja partial difuzorul, insa el este gandit pentru a prelua apa si nu pentru a o respinge.

Cei de la Apple au afirmat in conferinta in care au prezentat Apple Watch 2 ca noul difuzor preia apa din jurul ceasului si in mod inteligent o evacueaza in momentul in care iesim din apa. Mai exact, Apple Watch 2 stinge ecranul si genereaza o serii de sunete si vibratii care evacueaza intreaga apa din interiorul difuzorului, pentru a-l curata complet.

Tehnica in sine este complexa de realizat, iar abia cand veti cumpara un Apple Watch 2 veti vedea cum functioneaza ea, insa pana atunci vedeti cum arata acest nou difuzor.

apple watch 2 difuzor

apple watch 2 difuzor 1

  • Srb Srb

    Foarte tare…deci Apple este peste oricine la inginerie. 50m adancime…pariu ca S3 nu rezista la o asa adancime?!

  • Mauritz

    Superb!!!

  • Fosocle

    Interesanta tehnologie. Ca s-a deschis discutia, ca standard la ceasuri, 50m inseamna swimproof. Nimic mai mult. Nici macar snorkeling. Daca se apuca sa faca scuba cu ele o sa aiba o mare surpriza.