Asa arata difuzorul Apple Watch 2 care evacueaza apa

In Apple Watch 2 compania Apple a implementat un nou tip de difuzor care este gandit special pentru sesiunile lungi de inot pe care utilizatorii le pot face cu ceasul la mana. In aceasta idee, compania Apple foloseste garnituri speciale pentru a proteja partial difuzorul, insa el este gandit pentru a prelua apa si nu pentru a o respinge.

Cei de la Apple au afirmat in conferinta in care au prezentat Apple Watch 2 ca noul difuzor preia apa din jurul ceasului si in mod inteligent o evacueaza in momentul in care iesim din apa. Mai exact, Apple Watch 2 stinge ecranul si genereaza o serii de sunete si vibratii care evacueaza intreaga apa din interiorul difuzorului, pentru a-l curata complet.

Tehnica in sine este complexa de realizat, iar abia cand veti cumpara un Apple Watch 2 veti vedea cum functioneaza ea, insa pana atunci vedeti cum arata acest nou difuzor.

apple watch 2 difuzor

apple watch 2 difuzor 1

Articolul precedentiPhone 7 – cat de mult rezista sub apa ?
Articolul următoriPhone 7 – preturi colosale pe eBay sau OLX
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.