iPhone 7 – primele teste de rezistenta la apa

Primele teste de rezistenta la apa dovedesc faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu vor avea probleme la contactul cu lichidele.

Primele teste pentru rezistenta la apa a iPhone 7 au inceput sa apara pe YouTube, iar ele ne arata ca noul smartphone al companiei Apple nu are probleme la contactul cu lichidele. veti vedea in clipurile video de mai jos ca iPhone 7 este scufundat in mare, cafea, sau suc si supravietuieste fara probleme, asa cum ne-a si spus compania Apple.

Conform celor de la Apple, iPhone 7 are certificarea IP7, deci poate fi scufundat in lichide de pana la 1 metru timp de maxim 30 de minute, cei din Cupertino spunand ca el este “splash resistant”, adica rezistent la stropire. Desi teoretic aceasta certificare ar trebui sa insemne faptul ca nu-l vom putea lua cu noi in sesiunile de inot, ei bine realitatea este diferita.

Puteti observa ca o runda de surfing nu-l jeneaza pe noul iPhone 7 chiar deloc, el functionand fara probleme cand este adus la mal, asa cum ar si trebui sa se intample. Anul trecut teste similare au fost facute si iPhone 6S a supravietuit fara probleme, chiar daca Apple nu anuntase ca terminalul este rezistent in vreun fel la contactul cu lichidele.

Primele teste confirma rezistenta la apa a iPhone 7

Cel de-al doilea teste este cel mai relevant pentru a demonstra cat de rezistent este iPhone 7 la contactul cu apa, iar asta pentru ca el aduce terminalul intr-un mediu perfect pentru test. Practic, utilizatorii vor putea lua terminalele cu ei in apa cand merg la mare si vor putea inregistra poze sau clipuri video chiar si de sub apa.

Acest lucru nu era posibil sau recomandat pentru iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, schimbarea fiind una extrem de benefica pentru utilizatorii din toata lumea. Acestea fiind spuse, sper ca v-ati lamurit in legatura cu capacitatea terminalului iPhone 7 de a rezista la contactul cu lichidele, indiferent sub ce forma are el loc.