Apple Watch 2 si seria 1 – comanda in Romania

Apple Watch 2 nu a fost lansat in Romania, dar putem comanda Apple Watch Seria 1 chiar acum de la partenerii Apple din tara noastra.

Noul model al Apple Watch, versiunea 1, este disponibil acum pentru precomanda in Romania in aceasta pagina, asta in conditiile in care Apple Watch 2 nu a fost lansat inca. Este destul de ciudat ca Apple sa ofere modelul actualizat al Apple Watch pentru precomanda, dar Apple Watch 2 sa nu fie oferit oficial clientilor din tara noastra incepand chiar de astazi.

Apple Watch 2 a fost lansat astazi in 29 de tari de pe glob, impreuna cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa Apple Watch 2 nu este de gasit deocamdata in Romania, nici la precomanda. Teoretic, ar fi trebuit sa avem produsul disponibil pentru a il putea precomanda, insa deocamdata putem face precomanda doar pentru modelul actualizat al Apple Watch 1.

Deocamdata pentru Apple Watch 2 niciun reseller de produse Apple nu a publicat vreo pagina in care sa se poata inregistra vreo precomanda, ci daor inscrieri pentru notificari. Avand in vedere ca acesta sunt inutile, presupun ca Apple Watch 2 nu va ajunge in Romania pe data de 23 septembrie, impreuna cu iPhone 7, asa cum se astepta multa lume.

In aceasta idee, fie va comandati Apple Watch Seria 1 actualizat, fie asteptati inca minim 2 saptamani poate veti putea cumpara si Apple Watch 2, daca Apple va dori sa-l lanseze. Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, Apple Watch Seria 1 este versiunea actualizata a primului model al Apple Watch si vine cu noul chip S2 cu performante imbunatatite.

Preturile Apple Watch Seria 1 in Romania sunt urmatoarele :

apple watch 2 seria 1 comanda