Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 2 si seria 1 – comanda in Romania

Apple Watch 2 si seria 1 – comanda in Romania

Apple Watch 2 nu a fost lansat in Romania, dar putem comanda Apple Watch Seria 1 chiar acum de la partenerii Apple din tara noastra.

Noul model al Apple Watch, versiunea 1, este disponibil acum pentru precomanda in Romania in aceasta pagina, asta in conditiile in care Apple Watch 2 nu a fost lansat inca. Este destul de ciudat ca Apple sa ofere modelul actualizat al Apple Watch pentru precomanda, dar Apple Watch 2 sa nu fie oferit oficial clientilor din tara noastra incepand chiar de astazi.

Apple Watch 2 a fost lansat astazi in 29 de tari de pe glob, impreuna cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa Apple Watch 2 nu este de gasit deocamdata in Romania, nici la precomanda. Teoretic, ar fi trebuit sa avem produsul disponibil pentru a il putea precomanda, insa deocamdata putem face precomanda doar pentru modelul actualizat al Apple Watch 1.

Deocamdata pentru Apple Watch 2 niciun reseller de produse Apple nu a publicat vreo pagina in care sa se poata inregistra vreo precomanda, ci daor inscrieri pentru notificari. Avand in vedere ca acesta sunt inutile, presupun ca Apple Watch 2 nu va ajunge in Romania pe data de 23 septembrie, impreuna cu iPhone 7, asa cum se astepta multa lume.

In aceasta idee, fie va comandati Apple Watch Seria 1 actualizat, fie asteptati inca minim 2 saptamani poate veti putea cumpara si Apple Watch 2, daca Apple va dori sa-l lanseze. Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, Apple Watch Seria 1 este versiunea actualizata a primului model al Apple Watch si vine cu noul chip S2 cu performante imbunatatite.

Preturile Apple Watch Seria 1 in Romania sunt urmatoarele :

apple watch 2 seria 1 comanda

 • csi02

  Primul model este doar Apple Watch? Al doilea este seria 1 și noul lansat este Watch 2? Cam așa este ordinea lansărilor? Sau?

 • Cristi

  Nu. Primul model este Apple Watch simplu. Apple Watch series 1 si 2 au fost lansate împreuna odata cu iPhone 7, primul model fiind o versiune usor îmbunătățită a primului, in sensul ca are un nou procesor mai rapid, iar 2 aduce restul noutăților, cum ar fi ecranul mult mai luminos, rezistența la apa pana la 50 de metri, GPS integrat etc. Practic Apple a lansat noul Apple Watch împreuna cu vechiul model care împrumuta noul procesor.

 • Srb Srb

  cam da..ca sa iti dai seama si de specs..mai ales la noi.

 • csi02

  Am înțeles! Mersi Cristi!

 • csi02

  Merită primul cumpărat? Cele noi nu mă interesează deoarece am comandat 7 Plus și ajunge cât am investit 😊

 • Srb Srb

  cristi practic ti-a spus exact ce ai intrebat si tu.Eu zic ca merita versiunea 1 cu cpu dual core….este un fel de iphone 4s sau ipad 2..adica probabil o sa il poti tine pt urmatorii 3-4 ani

 • Depinde care va fi diferenta de pret. Daca e 50 de euro sau mai mica, atunci nu merita.

 • Radu

  Oare cat o sa coste apple watch seria 2 ???

 • Bogdan

  Nu inteleg de ce tot faceti reclama peste tot la mizeria de Quickmobile, tepari mai mari ca ei, eu unul, nu am mai intalnit. Curios e ca peste tot isi fac reclama, dar se aud numai mizerii de ei.
  Spre exemplu, Apple watch 1 la “promotie” la 199.99 ron, care nu le livreaza pentru ca nu se mai produc cica. Produsul fiind lansat in septembrie 2016.

 • Cine le face reclama ?

 • Doar ANPC te poate ajuta.