eMAG anunta reducerea pretului iPhone 7

eMAg va reduce preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus precomandate in noaptea zilei de 16 septembrie, aducandu-le la nivelul celor ulterioare.

Dimineata v-am spus cand livreaza eMAG iPhone 7 comandat in cursul zilei de vineri, 16 septembrie, si v-am spus ca magazinul ar fi primit doua loturi de terminale. Primul lot la un pret mai scump si al doilea la un pret mai ieftin, cumparatorii primului lot ramanand cu preturile mai mari, in ciuda scaderii lor ulterioare in oferta celor de la eMAG.

V-am spus ca situatia era relativ normala si depindea de felul in care au fost cumparate terminalele de la furnizori, insa cei de la eMAG au anuntat astazi o reducere a preturilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Daca ati cumparat terminalele aseara, imediat dupa ce s-au pus in vanzare, atunci probabil ati primit une SMS precum cel de mai jos.

Practic, eMAG spune ca va actualiza facturile emise pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, reducand pretul perceput pentru terminalele puse in vanzare imediat dupa deschiderea precomenzilor. In cazul meu, un iPhone 7 Plus 32 GB ar trebui sa fie cu 160 LEI mai ieftin decat initial, insa deocamdata factura nu mi-a fost actualizata in cont.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca eMAG sa reduca preturile pentru terminalele precomandate deja, insa iata ca se intampla si lucruri bune. Puteti precomanda in continuare iPhone 7 si iPhone 7 Plus de la eMAG din aceasta pagina, la preturile mai mici pe care restul le vor vedea in facturi incepand de astazi.

Salutare!

Aseara ai fost rapid cu precomanda iPhone-ului si ne-am gandit sa-ti dam si noi de stire ca vei plati mai putin (pretul actual din site). De ce? Vestile frumoase nu trebuie explicate. O seara cu vesti la fel de bune sa ai!
Echipa eMAG.

iphone 7 emag pret reducere