Prima Pagina iPhone 7 Cand se livreaza iPhone 7 comanda la Orange ?

Cand se livreaza iPhone 7 comanda la Orange ?

Livrarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus la Orange vor incepe in data de 23 septembrie si, cu voia Apple, toate precomenzile din lotul initial vor fi onorate.

Incepand de ieri Orange permite precomandarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus prin aceasta pagina, cele doua terminale fiind disponibile in cantitati destul de mari la operator. Orange este partener gold al companiei Apple, deci beneficiaza de atentie speciala si cele mai mari stocuri de terminale din Romania, lucru care ii ofera un avantaj in fata concurentei.

Cei de la Orange au inceput sa preia precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus ieri specificand faptul ca urmeaza sa initieze livrarile din data de 17 septembrie, pentru unii. Acest lucru nu se va intampla si cei de la Orange nu vor incepe sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus inainte de data de 23 septembrie, asa ca nu va faceti iluzii din acest punct de vedere.

Bun, teoretic Orange va incepe sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus din 23 septembrie in limita stocurilor disponibile, iar comenzile facute in primele ore vor fi livrate in acea zi. Comenzile facute dupa primele 3 – 4 ore vor fi livrate cel mai probabil la o data ulterioara, adica la 1 sau 2 saptamani dupa 23 septembrie, din cauza stocurilor reduse.

Cand se livreaza iPhone 7 precomandat de la Orange

Avand in vedere statutul pe care Orange il are in lista de parteneri ai celor de la Apple, sunt convins ca vor onora toate comenzile pentru care au dat termen de livrare pentru 23 septembrie, daca vor primi loturile comandate. Daca Apple nu va livra tot ceea ce s-a cerut, atunci ramane de vazut in ce mod vor fi onorate comenzile operatorului.

Orange si eMAG au avut cel mai probabil cele mai mari stocuri de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus oferite de catre compania Apple, avand in vedere numarul mare de vanzari. In aceasta idee, cred ca la ei vor fi onorate cele mai multe dintre precomenzi incepand cu data de 23 septembrie, insa saptamana viitoare vom afla daca datele se respecta.

iphone 7 orange livrare

 • Adi

  Am primit urmatorul raspuns de la Orange, legat de data de livrare a unui Iphone 7 Plus Jet Black 256GB, in baza numarului comenzii:” Livrarile incep vineri, pe data de 23 septembrie. Ne pare rau pentru informatiile primite.
  Gabriel – Orange Facebook Team”
  Initial cand am facut comanda (pe la 00:20) imi spusesera ca livrarea se va face incepand cu 17 septembrie (1-3 zile), evident eronat.

 • Cosmin

  “fiind disponibile in cantitati destul de mari la operator”

  “din cauza stocurilor reduse.”

  Sau sunt cantitati destul de mari sau stocuri reduse… nu mai inteleg nimic (oi fi eu mai greu de cap).

 • ioan

  daca ar lansa şi apel wi-fi pentru iphone ar fi draguţ

 • alex florea

  Zaone ce părere ai, daca pt un IPhone 7 plus jet black 256 gb cei de la orange mi-au dat ca data de livrare 17.09 care este evident greșita, este vreo șansă ca telefonul sa fie livrat pe 23.09?

 • Sincer.. nu cred ca-l vei primi pana cel mai devreme in octombrie.

 • alex florea

  Pff.. ok, mersi pt răspuns!

 • Se stia inca din 9 septembrie ca toate comenzile pentru jet black se livreaza in noiembrie. Sigur, vor reduce termenul, dar mai devreme de octombrie e putin probabil sa ajunga pe la noi.

 • KTA

  Deja am i7 128GB BLACK , ipotetic prietenil meu aterizeaza in 18/19 . Maine seara plec spre Ungaria sa l astept la aeroport si 7 va fi la mine in mana.
  Sper sa nu ma faca sa raman la SE.

 • alex florea

  Am înțeles..

 • Adi

  Alex: Eu am intrebat la Orange si ziceau ca-l primesc pe 23 septembrie. Tot Iphone 7 Jet Black 256 GB. Si tot asa imi spusese initial ca-l primesc pe 17. Sper ca Zaone sa se insele macar de data asta.:)) sa nu fie octombrie.

 • Julian

  Pentru jet black mai asteptam… 🙁

 • Julian

  Sau….îl luam din alte țări, și poate și mai ieftin 🙂

 • Adi

  Sau luam direct 8. Ca pana livreaza la noi apare celelalt.:))

 • alex florea

  Ar fi super 😀 dar pana nu-l vedem in mână nu putem fi siguri de nimic..

 • cosmin_buc

  sunt curios daca il vei primi maine sau luni…