Cand se livreaza iPhone 7 comanda la Orange ?

Livrarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus la Orange vor incepe in data de 23 septembrie si, cu voia Apple, toate precomenzile din lotul initial vor fi onorate.

Incepand de ieri Orange permite precomandarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus prin aceasta pagina, cele doua terminale fiind disponibile in cantitati destul de mari la operator. Orange este partener gold al companiei Apple, deci beneficiaza de atentie speciala si cele mai mari stocuri de terminale din Romania, lucru care ii ofera un avantaj in fata concurentei.

Cei de la Orange au inceput sa preia precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus ieri specificand faptul ca urmeaza sa initieze livrarile din data de 17 septembrie, pentru unii. Acest lucru nu se va intampla si cei de la Orange nu vor incepe sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus inainte de data de 23 septembrie, asa ca nu va faceti iluzii din acest punct de vedere.

Bun, teoretic Orange va incepe sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus din 23 septembrie in limita stocurilor disponibile, iar comenzile facute in primele ore vor fi livrate in acea zi. Comenzile facute dupa primele 3 – 4 ore vor fi livrate cel mai probabil la o data ulterioara, adica la 1 sau 2 saptamani dupa 23 septembrie, din cauza stocurilor reduse.

Cand se livreaza iPhone 7 precomandat de la Orange

Avand in vedere statutul pe care Orange il are in lista de parteneri ai celor de la Apple, sunt convins ca vor onora toate comenzile pentru care au dat termen de livrare pentru 23 septembrie, daca vor primi loturile comandate. Daca Apple nu va livra tot ceea ce s-a cerut, atunci ramane de vazut in ce mod vor fi onorate comenzile operatorului.

Orange si eMAG au avut cel mai probabil cele mai mari stocuri de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus oferite de catre compania Apple, avand in vedere numarul mare de vanzari. In aceasta idee, cred ca la ei vor fi onorate cele mai multe dintre precomenzi incepand cu data de 23 septembrie, insa saptamana viitoare vom afla daca datele se respecta.

iphone 7 orange livrare