Prima Pagina iOS iPhone, iPad sau iPod Touch si suportul iOS de-a lungul anilor

iPhone, iPad sau iPod Touch si suportul iOS de-a lungul anilor

De-a lungul anilor compania Apple ne-a obisnuit cu suportul extins pentru diversele versiuni ale sistemului de operare iOS pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale din lumea intreaga. In imaginea de mai jos aveti o detaliere a fiecarui terminal si cate versiuni de iOS au fost oferite pentru el de catre compania Apple in durata sa de viata.

In momentul de fata, iPad 2 este tableta care a avut parte de cel mai mare suport din partea companiei Apple, pentru ea fiind disponibile de-a lungul timpului nu mai putin de 6 versiuni ale sistemului de operare iOS. Vorbim despre suport neobisnuit de mare pentru un producator de smartphone si tablete, in cazul Android acesta fiind mult mai mic.

Practic, Apple a continuat sa actualizeze sistemul de operare al iPad 2 timp de 6 ani inainte de a sista suportul pentru produs, iPhone 4S, iPad 2 2012, iPad 4 si alte modele de produse Apple fiind aproape in spatele lor. Practic, Apple este producatorul care, probabil, ofera cel mai extins suport software pentru smartphone si tablete.
ios suport versiuni

LIKE
Articolul anteriorUn mesaj de interes public de la Samsung
Urmatorul articoliPhone 7 – primele clipuri video si poze ale utilizatorilor