iPhone, iPad sau iPod Touch si suportul iOS de-a lungul anilor

De-a lungul anilor compania Apple ne-a obisnuit cu suportul extins pentru diversele versiuni ale sistemului de operare iOS pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale din lumea intreaga. In imaginea de mai jos aveti o detaliere a fiecarui terminal si cate versiuni de iOS au fost oferite pentru el de catre compania Apple in durata sa de viata.

In momentul de fata, iPad 2 este tableta care a avut parte de cel mai mare suport din partea companiei Apple, pentru ea fiind disponibile de-a lungul timpului nu mai putin de 6 versiuni ale sistemului de operare iOS. Vorbim despre suport neobisnuit de mare pentru un producator de smartphone si tablete, in cazul Android acesta fiind mult mai mic.

Practic, Apple a continuat sa actualizeze sistemul de operare al iPad 2 timp de 6 ani inainte de a sista suportul pentru produs, iPhone 4S, iPad 2 2012, iPad 4 si alte modele de produse Apple fiind aproape in spatele lor. Practic, Apple este producatorul care, probabil, ofera cel mai extins suport software pentru smartphone si tablete.
ios suport versiuni