Apple Watch cu 900 LEI reducere la eMAG

Daca sunteti in cautarea unui Apple Watch, ei bine va spun ca eMAG le vinde cu pana la 900 LEI reducere in aceasta pagina incepand de astazi, promotia fiind una foaret buna. Vorbim despre cam toate modelele si combinatiile Apple Watch din stoc oferite la pret redus incepand de astazi, iar pretul final este mai mic decat cel din Apple Store.

Vorbim despre Apple Watch cu cea mai mare reducere de pana in prezent, deoarece reduceri de pana la 900 LEI erau oferite pana acum de catre eMAG doar la modelele resigilate. Astazi beneficiati de 900 LEI reducere chiar si la modelele noi, deci puteti cumpara modelul dorit cu o reducere foarte buna de la cei de la eMAG incepand de astazi.

Fie ca vorbim despre modelul Sport al Apple Watch, sau de cel cu carcasa din aluminiu, eMAG are reduceri la toate modelele pe care vi le doriti, inclusiv in diverse combinatii de curele. Mai mult decat atat, cei de la eMAG ofera si reduceri la accesoriile pentru Apple Watch in aceasta pagina, asa ca va puteti cumpara si alte curele pentru va personaliza ceasul.

eMAG vinde 900 LEI reducere la eMAG astazi

Noile preturi pentru Apple Watch la eMAG sunt mai mici decat cele reduse aplicate de catre compania Apple in Apple Store saptamana trecuta, deci suntem sub linia europeana. In general in Romania preturile pentru produse Apple au fost similare cu cele din Apple Store, insa acum beneficiem de un pret mai mic pentru Apple Watch, asa ca puteti profita de el.

Concluzionand, puteti gasi toate modelele Apple Watch cu 900 LEI reducere la eMAG in aceasta pagina si va recomand sa va grabiti deoarece ele se vor vinde repede in urmatoarele zile. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru accesoriile pe care cei de la eMAG le au disponibile pentru Apple Watch, ele fiind la fel de cautate precum ceasurile.

emag reducere apple watch 900 lei

Articolul precedentiPhone 7 nu are o camera mai buna decat iPhone 6S
Articolul următoriOS 10 este instalat pe 34% dintre iDevice-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.