iPhone 7 nu are o camera mai buna decat iPhone 6S

iPhone 7 nu are o camera mai buna decat iPhone 6S conform unui nou test facut in SUA de catre o respectata publicatie americana.

iPhone 7 nu are o camera mai buna decat iPhone 6S, acesta este rezultatul la care au ajuns cei de la Consumer Reports dupa o prima runda de teste privind camera noului terminal. Ei au ajuns la concluzia ca noua camera iPhone 7 nu inregistreaza poze substantial mai bune decat cele facute folosind camera iPhone 6S, lucru remarcat de mai toata lumea.

Apple a spus cu foarte multa convingere ca a imbunatatit serios camera iPhone 7 in comparatie cu cea a iPhone 6S, ba i-a adaugat si un stabilizator optic de imagine. In ciuda acestor imbunatatiri, utilizatorii nu vor vedea o diferenta semnificativa intre camera noului terminal si cea a vechiului model, nici la inregistrare de poze in timpul noptii.

O varietate de teste facute intre iPhone 7 si iPhone 6S in cursul zilelor trecute au relevat exact acelasi lucru, diferenta intre calitatea imaginilor fiind foarte mica intre terminale. Acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca in ultimii ani Apple s-a concentrat mai mult pe iPhone 7 Plus pentru imbunatatirile camerei, asa cum se intampla si acum.

iPhone 7 nu are o camera mai buna decat iPhone 6S

In cazul iPhone 7 Plus, cei de la Consumer Reports sustin ca noua camera telephoto 2x poate inregistra poze de calitate mult mai buna decat cele facute nu doar cu iPhone 6S Plus, ci si cu restul smartphone-urilor. Nici in cazul acestui terminal, capacitatea de a inregistra poze in conditii de luminozitate scazuta nu este mai buna decat in cazul iPhone 6S Plus.

Desigur ca oamenii de la Consumer Reports nu au fost cu noua camera in munti, pe stadioane, in Rwanda, sau la Rolland Garros, insa parerea lor conteaza foarte mult pentru americani. Acestea fiind spuse, ceea ce voi ati banuit inca de saptamana trecuta este confirmat astazi si de catre unii revieweri.

“Testele noastre dezvaluie faptul ca imaginile statice facute folosind camera principala de 12 megapixeli nu au fost substantial mai bune decat cele facute cu iPhone 6S. iPhone 7 Plus are o lentila 2x telephoto in camera, iar inginerii nostri au descoperit ca performantele sale sunt mult mai bune. Performantele in conditii de luminozitate scazuta au fost identice pe iPhone 7, iPhone 7 Plus si predecesoarele lor.”