iOS 10 este instalat pe 34% dintre iDevice-uri

iOS 10 este instalat deja pe 34% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile, rata de adoptie putand stabili noi recorduri.

La doar aproape o saptamana dupa lansarea oficiala, iOS 10 este instalat pe 34% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile pe care compania Apple permite instalarea sa. Rata de adoptie a acestui sistem de operare este impresionanta, daca ne gandim ca el reprezinta deja peste jumatate dintre terminalele care au instalat iOS 9 intr-un an de zile de disponibilitate.

La doar 24 de ore dupa lansare, iOS 10 era instalat pe 14% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri, intrecand usor iOS 9, semn ca lumea este mult mai atrasa de catre el decat de iOS 9. Anul trecut iOS 9 a fost instalat pe 50% dintre iDevice-urile compatibile in doar doua saptamani dupa lansare, iar daca rata de adoptie a iOS 10 va continua in acest ritm, el va dobora recordurile globale.

Anul trecut iOS 9 a devenit sistemul de operare cu cea mai mare rata de adoptie din istorie, insa iOS 10 are toate sansele sa il intreaca, el avand nevoie ca doar 17% dintre utilizatori sa faca update. Acest lucru s-ar putea intampla, dupa cum se prezinta lucrurile acum, insa totul depinde de intentiile utilizatorilor in urmatoarele 7 zile.

Anul trecut cei de la Apple s-au laudat cu rata de adoptie a iOS 9 si probabil o vor face inclusiv anul acesta, mai ales daca se vor depasi cele 50 de procente in 2 saptamani. iOS 10 vine cu o sumedenie de functii noi, in special pentru aplicatia Mesaje, iar utilizatorii care l-au instalat pana acum au fost foarte multumiti de el, dupa cum va spune si sondajul de mai jos, la care puteti vota.

ios 10 34 procent iphone ipad