iPhone are 700 LEI reducere astazi la eMAG

Pentru ca astazi a inceput campania Revolutia Preturilor la eMAG, terminalele iPhone beneficiaza de reduceri de 700 LEI in aceasta pagina si vorbim aici despre diverse modele. Cei de la eMAG au reduceri la cam toata gama de terminale iPhone, mai putin, desigur, cele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, care abia au fost lansate si nu pot beneficia de promotii.

Exceptandu-le pe acestea, veti gasi o gama foarte variata de modele de terminale iPhone care beneficiaza de reduceri substantiale la eMAG astazi, asa ca puteti profita de ocazie pentru a cumpara ceva. De la iPhone 5S si pana la iPhone 6S Plus, puteti gasi cam tot ceea ce va intereseaza la un pret mai bun decat zilele trecute, dar mai mic decat in Apple Store.

Da, iPhone-urile cu pret redus la eMAG sunt mai ieftine decat in Apple Store, asa cum ne-am tot obisnuit in ultima vreme, reducerile acoperind inclusiv cea aplicata de catre Apple. Apple a redus saptamana trecuta preturile pentru terminalele iPhone, iar cu noile reduceri aplicate de catre eMAG, pretul final este sub cel practicat de catre compania Apple pentru terminale.

eMAG vinde iPhone cu 700 LEI reducere la eMAG

In aceasta idee, preturi mai mici decat cele de acum pentru iPhone la eMAG veti gasi probabil doar in perioada Black Friday, adica peste doua luni, deci veti avea de asteptat. Avand in vedere ca nu se preconizeaza aplicarea de reduceri pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus pana atunci, din cauza stocurilor reduse, nu se vor reduce nici preturile iPhone 6S.

Concluzionand, in aceasta pagina gasiti toate modelele de terminale iPhone la reducere la eMAG, insa daca doriti reduceri mai mari de 700 de lei, atunci puteti gasi in aceasta pagina resigilate la pret si mai mic.

Dimineata v-am spus ca puteti gasi si reducere la Apple Watch cu pana la 900 lei fata de pretul normal.

emag reducere iphone