iPhone 7 jet black se zgarie extrem de usor si de mult

26

Ti-ai dorit un iPhone 7 jet black ? Ei bine acum va trebui sa traiesti cu el zgariat, pentru ca, din cate se pare, noul smartphone Apple se zgarie extrem de usor dar si extrem de mult. In imaginile de mai jos aveti unitatea folosita pentru review de catre cei de la The Verge, iar desi ei nu au facut vreun test de rezistenta, terminalul s-a zgariat extrem de mult.

Puteti vedea ca exista zgarieturi pe majoritatea carcasei si ele arata foarte urat, asa cum era de asteptat, compania Apple avertizand utilizatorii ca iPhone 7 jet black se zgarie usor. Totusi, chiar si cei de la celebra publicatie americana au ramas extrem de surprinsi de cat de usor si mult se poate zgaria aceasta versiune a iPhone 7 in folosirea obisnuita.

Zgarieturile nu sunt vizibile in chiar orice conditii, insa daca aratati terminalul cuiva, sau daca sta cineva langa voi cand vorbiti la telefon, exista sanse mari ca ele sa devina vizibile. Aspectul general al iPhone 7 jet black este afectat serios de existenta acestor zgarieturi, ele facand terminalul sa arate de-a dreptul urat, lucru la care multi se asteptau.

Desigur ca exista optiunea de a proteja acest terminal cu o carcasa, husa sau folie, insa de ce ti-ai mai lua modelul jet black daca il acoperi si-i strici o buna parte din aspect ?

Multumiti de achizitie ?

iphone 7 jet black zgariat carcasa

iphone 7 jet black zgariat carcasa 1