iPhone 7 jet black se zgarie extrem de usor si de mult

Ti-ai dorit un iPhone 7 jet black ? Ei bine acum va trebui sa traiesti cu el zgariat, pentru ca, din cate se pare, noul smartphone Apple se zgarie extrem de usor dar si extrem de mult. In imaginile de mai jos aveti unitatea folosita pentru review de catre cei de la The Verge, iar desi ei nu au facut vreun test de rezistenta, terminalul s-a zgariat extrem de mult.

Puteti vedea ca exista zgarieturi pe majoritatea carcasei si ele arata foarte urat, asa cum era de asteptat, compania Apple avertizand utilizatorii ca iPhone 7 jet black se zgarie usor. Totusi, chiar si cei de la celebra publicatie americana au ramas extrem de surprinsi de cat de usor si mult se poate zgaria aceasta versiune a iPhone 7 in folosirea obisnuita.

Zgarieturile nu sunt vizibile in chiar orice conditii, insa daca aratati terminalul cuiva, sau daca sta cineva langa voi cand vorbiti la telefon, exista sanse mari ca ele sa devina vizibile. Aspectul general al iPhone 7 jet black este afectat serios de existenta acestor zgarieturi, ele facand terminalul sa arate de-a dreptul urat, lucru la care multi se asteptau.

Desigur ca exista optiunea de a proteja acest terminal cu o carcasa, husa sau folie, insa de ce ti-ai mai lua modelul jet black daca il acoperi si-i strici o buna parte din aspect ?

Multumiti de achizitie ?

iphone 7 jet black zgariat carcasa

iphone 7 jet black zgariat carcasa 1

26 COMENTARII

  1. deocamdata stocurile pe aceasta varianta sunt foarte limitate si probabil multa lume nu se ingramadeste sa raporteze… intr-o saptamana doua ajungem si acolo

  2. Intr-o utilizare normala adica masa birou -buzunar-masa birou nu are cum sa ajunga asa daca il bagi in buzunar cu chei briceag etc ce mai poarta fiecare la el e problema lui nu a telefonului . Am vazut oameni in parcuri stand la mese dalea de beton si tarasc telefoanele pe suprafete betonate sau scari de bloc …. acest telefon cu culoarea jet black nu e pentru oricine … e pentru cei care stiu sa intretina si sa aiba grija de un lucru/obiect marca premium

  3. Interesant, lacul este negru iar materialul carcasei e alb?! Am crezut ca folosesc aluminiul colorat si apoi aplica lacul negru. Cel putin asa par semnele lasate pe pozele acestea.

  4. Eu nu tin minte sa fi auzit asa ceva in prezentare. Stiu doar ca au o nota de subsol pe pagina de la iphone 7 in care se vorbeste de micro zgarieturi. Astea apar pe toate telefoanele. Oricum, pozele din articol nu prea arata a utilizare normala

  5. si la 6s daca fac ce face ala acolo tot la fel se face:))) si mai vad unii fan samsung cum pun asta pe lista cu bile negre a iphone7:)))