Folii de protectie pentru telefon de la 1 LEU la eMAG

Astazi eMAG vinde folii de protectie pentru telefon de la doar 1 LEU, da ati citit bine, si cu pana la 96% reducere in aceasta pagina, deci practic ar fi ca si cum le-ati primi gratuit de la magazin. Vorbim despre folii de protectie pentru cam orice tip de smartphone ati avea in momentul de fata, ele asigurand protectie pentru ecranele dispozitivelor voastre in folosirea zilnica.

Cei de la eMAG au in vanzare peste 8000 de modele de folii pentru telefoane mobile, astfel ca veti putea alege dintr-o gama extrem de variata de produse disponibile. Majoritatea dintre ele sunt vandute cu reducere foarte buna fata de pretul standard, astfel ca veti putea cumpara un produs care va poate ajuta foarte mult, la un pret foarte bun.

O folie pentru a va proteja ecranul telefonului mobil este absolut necesara in cazul in care nu sunteti foarte atenti cu terminalele voastre, iar asta pentru ca exista oricand riscul ca el sa e crape. Pentru a evita o problema de acest gen, este bine sa va protejati terminalele deaorece reparatiile se pot dovedi a fi destul de costisitoare si sigur veti dori sa le evitati.

eMAG vinde folii de protectie pentru telefon de la 1 LEU si cu 96% reducere

Inainte sa cumparati vreo folie pentru telefonul vostru mobil, asigurati-va ca ea se va potrivi fara probleme pe el, pentru a nu exista riscul ca aplicarea sa va acopere difuzorul sau camera. Acelasi sfat vi-l dau si pentru iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, iar asta petnru ca noile terminale au difuzorul mai lata si camera frontala usor repozitionata, deci necesita folii noi.

In aceasta pagina veti gasi toate foliile pentru telefon care pot fi cumparate cu 1 LEU si beneficiaza de pana la 96% reducere in momentul de fata.

Astazi v-am mai spus si ca puteti cumpara de la eMAG iPhone la reducere, ca gasiti reduceri la Apple Watch, sau carcase si huse pentru iPhone la pret redus, deci aveti ce sa cumparati chiar acum.

emag folii reducere

Articolul precedentCamera iPhone 7 pusa in valoare de utilizatori obisnuiti
Articolul următorAplicatia Waze a fost actualizata la versiunea 4.12.1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.