Google Pixel Phone va fi prezentat pe 4 octombrie

Google Pixel Phone va fi prezentat pe 4 octombrie de catre compania americana Google, ea publicand astazi un clip video prin care invita lumea intreaga sa urmareasca evenimentul. Vorbim despre doua noi smartphone-uri pregatite de catre compania Google, Pixel si Pixel XL, ele urmand a inlocui seria Nexus care a fost oferita pana in prezent de catre Google.

Numit TenFour, evenimentul celor de la Google va avea si o pagina dedicata, iar acolo urmeaza sa fie facuta transmisiunea in direct si sa fie prezentate Pixel si Pixel XL. In teaserul pentru eveniment, cei de la Google prezinta ceea ce par a fi doua nou smartphone-uri, design-ul fiind similar cu cel prezentat in diverse imagini aparute pe internet in ultimele saptamani.

Cei de la Google intentioneaza sa vanda Google Pixel si Pixel XL la preturi care incep de la 650 de dolari, deci similare cu cele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acestea urmand a fi si principalele competitoare.

https://www.youtube.com/watch?v=aNnCtmyujLA

4 COMENTARII

  1. Dar dupa ce au retras chrome pixel…nu ar trebui sa prezinte si un nou chrome pixel? sau nici ei nu mai au incredere in propriul produs?