7 probleme de care se plang posesorii iPhone 7

Iata 7 probleme de care se plang posesorii iPhone 7 si iPhone 7 Plus si care vor fi rezolvate de catre compania Apple, dar numai partial.

iPhone 7 nu putea fi lansat fara ca lumea sa se planga de una, sau de alta, asa ca la scurt timp dupa ce terminalul a ajuns in maginile utilizatorilor au inceput sa apara si primele plangeri. Vorbim despre probleme minore, medii si ilare, unii dintre clientii celor de la Apple fiind plangaciosi din fire, asa ca orice nu le este pe plac, este rau.

Pe de alta parte exista si unele probleme destul de serioase, cum ar fi cea din cauza careia se pierde semnalul GSM pe iPhone 7 dupa activarea AirPlane Mode. Desigur ca avem si problema castilor sau a adaptorului, care se blocheaza si nu mai raspund la comenzi, sau nu mai redau muzica dupa cateva minute in care nu au fost folosite de utilizator.

Compania Apple a recunoscut ca exista unele probleme cu terminalele sale si a anuntat astazi ca iOS 10.0.2 va fi lansat in perioada imediat urmatoare pentru a rezolva unele doleante. Desigur ca vorbim aici doar despre ceea ce poate fi rezolvat prin software, deoarece problemele hardware nu vor fi rezolvate de catre Apple, deloc, sau prin inlocuirea unitatilor.

7 lucruri de care se plang posesorii iPhone 7

Acestea fiind spuse, iata care sunt cele 7 lucruri de care se plang posesorii iPhone 7 :

  1. lipsa portului audio de 3.5mm – compania Apple a eliminat acest port, dar a inclus un adaptor care faciliteaza conectarea castilor standard.
  2. noul buton Home tactil – unii clienti Apple nu sunt multumiti de aceasta schimbare si modul in care functioneaza butonul, deplangand lipsa celui clasic.
  3. zgarieturile modelelor jet black – desi Apple a spus foarte clar ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black se vor zgaria usor si trebuie protejate, cei care au descoperit zgarieturile sunt putin cam suparati.
  4. autonomia bateriei – chiar daca Apple a promis ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea o autonomie mai buna decat predecesoarele lor, multa lume observa ca situatia nu sta chiar asa.
  5. pierderea semnalului GSM – va spuneam mai sus ca Apple va lansa iOS 10.0.2 pentru a rezolva aceasta problema a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, care apare cand este activat Airplane Mode.
  6. defectul castilor EarPods si al adaptorului – aceste accesorii refuza sa mai permita controlarea modului in care este redata muzica, sau refuza sa mai redea muzica si trebuie reconectate la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, daca terminalele nu sunt folosite timp de cateva minute.
  7. hissgate, sau bazaitul procesorului – stiti probabil ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus emit un bazait, fosnet, sasait, cand sunt folosite la putere maxima, in SUA totul fiind denumit hissgate.

Voi ce probleme aveti cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?

probleme iphone 7