iPhone 7 va dobora recoduri de vanzari multumita Galaxy Note 7

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor inregistra vanzari record multumita problemelor pe care terminalele Galaxy Note 7 le au cu bateriile care explodeaza.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea vanzari record multumita esecului numit Galaxy Note 7, sau cel putin aceasta este parerea analistilor coreeni care urmaresc piata mobila. Conform analistului Lee Seung-woo de la IBK Investment & Securities, iPhone 7 si iPhone 7 Plus se vor vinde in 100 de milioane de unitati pana la sfarsitul acestui an, o cifra impresionanta.

Desi Apple spera sa vanda pana in 85 de milioane de unitati pana la sfarsitul anului, problemele Galaxy Note 7 cu bateriile care explodeaza par sa-i fi dat curajul de a-si creste productia. V-am spus ieri ca iPhone 7 ar fi principalul motiv din cauza caruia Samsung a grabit dezvoltarea Galaxy Note 7 si a adus pe piata un smartphone care explodeaza.

Aceste probleme creeaza climatul perfect pentru compania Apple, iar iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor inregistra cel mai probabil vanzari record pana la sfarsitul anului. Primele semne sunt foarte bune, stocurile initiale de temrinale iPhone 7 si iPhone 7 Plus epuizandu-se complet chiar inainte ca Apple sa lanseze oficial noile produse in 29 de tari de pe glob.

iPhone 7 va dobora recoduri de vanzari multumita Galaxy Note 7

Separat de analistii din Coreea de Sud, cam toti ceilalti analisti au afirmat ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea succes tocmai pentru Galaxy Note 7 are probleme foarte mari. Este de altfel si normal ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fie cautate acum din moment ce Galaxy Note 7 nici macar nu este in vanzare, iar lumea se cam teme sa cumpere o mica bomba.

In aceasta idee, cei de la Apple vor promova agresiv iPhone 7 si iPhone 7 Plus in urmatoarea perioada, iar principala lor problema va avea la baza stocurile scazute. Daca Apple ar fi avut suficient de multe unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru aceasta lansare, atunci ar fi stabilit cu siguranta recorduri in materie de vanzari in primul weekend.

“Recomandarea Samsung de a nu mai folosi Galaxy Note 7 si incidentele repetate cu terminale explodate in SUA au convins, cel mai probabil, consumatorii sa se indrepte spre iPhone 7. Este fara dubiu faptul ca problemele Galaxy Note 7 reprezinta un avantaj major pentru Apple.”

O serie de informatii aparute ieri sugerau faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-ar fi vandut cel putin la fel de bine precum iPhone 6S si iPhone 6S Plus anul trecut, insa ele acopereau doar terminalele activate, nu si cele vandute, dar neactivate inca.

iphone 7 vanzari galaxy note 7