Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger are CallKit pentru iOS 10

Facebook Messenger are CallKit pentru iOS 10

Facebook Messenger are suport pentru iOS 10 si afiseaza apelurile VoIP pe intregul ecran al iPhone, iPad sau iPod Touch.

Aplicatia Facebook Messenger a fost actualizata in aceasta seara, iar desi cei de la Facebook nu au anuntat ce a fost implementat important, vorbim despre o functie a iOS 10. Mai exact, vorbim despre suport pentru sistemul CallKit oferit de catre compania Apple, adica acum apelurile VoIP prin Messenger vor aparea precum cele telefonice normale.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata totul si, practic, atunci cand suntem sunati, vom avea intregul ecran ocupat de acest apel, asa cum se intampla cu un apel telefonic normal. Incepand cu iOS 10 compania Apple le permite dezvoltatorilor de aplicatii sa implementeze acest tip de suport pentru apelurile VoIP, iar acum il avem in Facebook Messenger.

Pana in prezent, orice apel primit prin Facebook Messenger era afisat precum un banner de notificare, insa cei de la Apple au inteles ca aceste tipuri de apeluri sunt importante. In aceasta idee, de acum incolo ele vor fi afisate exact precum apelurile telefonice normale, astfel incat utilizatorii sa poata raspunde la ele exact precum la un apel normal.

Utilizatorii nu trebuie sa faca absolut nimic pentru a se bucura de aceasta noua functie a Facebook Messenger, noua interfata pentru apeluri aparand direct cand apelul este facut. Pentru a va bucura de aceasta noua functionalitate, asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei Facebook Messenger instalata prin intermediul AppStore.

Facebook Messenger apel ios 10

 • marfi

  O alta schimbare in ios 10.1 beta 1: daca faci apeluri pe whatsapp, ele apar in aplicatia nativa phone, la apeluri recente

 • Andrei Tod

  Apar și în 10.0.1

 • marfi

  Mie nu:)

 • Claudiu6s

  Nici mie

 • eLemenT

  La mine nu apare ca un apel normal, când sunt sunat pe messenger , apare ca și pana acum și am ultimul update și la messenger și iOS 10.1

 • burn

  Probabil doar in unele zone ale globului e disponibilă

 • bobo

  Eu am functia asta de cand am
  actualizat la ios 10

 • Dacian Calin

  Nici la mine

 • cosmin

  Și la mine apar..ciudat oricum o chestie…dacă ai oprite notificările pe wassap si viber…apelurile apar…