Prima Pagina Apple Watch Poti debloca un Mac cu Apple Watch de la 2.7 metri distanta

Poti debloca un Mac cu Apple Watch de la 2.7 metri distanta

Ieri a fost lansat oficial macOS Sierra pentru toti posesorii de Mac-uri din lumea intreaga, iar una dintre noile functii pregatite de catre Apple este deblocarea cu Apple Watch. Practic, Apple Watch si un Mac sunt interconectate prin Bluetooth pentru a face deblocarea calculatorului fara a folosi o parola, dar numai daca avem ceasul langa Mac.

Cineva s-a intrebat de la ce distanta se poate debloca un Mac folosind Apple Watch, iar in clipul video de mai jos aveti un test facut de catre el, distanta maxima pentru deblocare fiind de 2.7 metri. Vorbim despre o distanta destul de mare, iar intr-un birou mai mare cineva v-a putea debloca Mac-ul de la distanta, chiar daca nu sunteti langa el.

Aceasta distanta a fost obtinuta fara ca vreun obiect sa fie plasat intre ceas si Mac, distanta scazand daca exista obiecte care afecteaza semnalul Bluetooth.

 • Srb Srb

  hai ca nu este o distanta foarte mare…ai camp vizual sa vezi cine e la mac tau 🙂 iar daca este si un zid cred ca distanta este si mai mica.Au gandit-o bine,Bravo APple

 • Adi

  Am testat si eu azi functia si sincer nu mi se pare ok. Daca esti in preajma laptopului oricine poate sa-l acceseze. La birou cu atat mai mult. Am dezactivat-o.. Era utila daca aparea o notificare pe ceas sa ma intrebe daca vreau sau nu sa-l deblochez. Revin la MAC Id o aplicatie similara cu ce ofera Apple dar mult mai sigura.

 • Srb Srb

  nu mi se pare ca aceasta functionalitate este pt cei ce lucreaza la birou inconjurat de alti oameni. Aceasta mi se pare pt cei de acasa sau cei ce au biroul propriu separat

 • Adi

  Pentru asa ceva este util. In rest deloc, dupa parerea mea.

 • Mihai V

  exact . . . .oricum este interesanta

 • david

  Merge doar cu apple watch sau si cu iphone?