Instagram a lansat functia Save Draft

Instagram a lansat noaptea trecuta o noua functie numita Save Draft, care are rolul de a ne permite sa salvam unele postari pentru publicare ulterioara.

Instagram a lansat functia Save Draft pentru aplicatia folosita de peste 400 de milioane de oameni pe intreaga planeta, ea fiind disponibila inca din cursul noptii trecute. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta functie, ea permitandu-ne sa salvam ca si draft o postare pe care inca nu suntem pregatiti sa o publica in cadrul retelei.

Utilizatorii au cerut timp de cativa ani de zile implementarea unei asemenea functii si iata ca ea este intr-un final oferita de catre cei de la Instagram, dupa o perioada de testare. Practic, atunci cand veti incerca sa faceti o postare si veti apasa butonul de anulare a crearii sale, veti vedea acest mesaj de alerta in care aveti optiunea save draft.

Butonul pentru salvarea unei postari ca si draft apare doar daca am modificat poza cu filtre, daca am aplicat un tag pentru cineva, ori daca am adaugat un caption sau o locatie. Simpla initiere a unei postari cu o poza nu va activa afisarea acelui buton pentru salvarea mesajului ca si draft, asa ca veti sti de ce el nu va aparea cand nu veti edita poza.

Functia Save Draft pentru Instagram a fost activata din serverele companiei in cursul noptii trecute si astazi ar trebui sa va puteti bucura de ea.

insatagram save draft