iPhone 7 este mai rapid decat iPhone 6

iPhone 7 este cu mult mai performant decat iPhone 6, asa cum ne releva o serie de teste de performanta facute zilele trecute.

Daca testele de performanta intre iPhone 7 si iPhone 6S n-au dezvaluit o diferenta semnificativa intre cele doua terminale, in cazul iPhone 6 lucrurile sunt diferite. Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, exista o diferenta consistenta intre performantele pe care cele doua terminale le au, lucru care motiveaza un upgrade.

iPhone 7 are un procesor ce are de 2 ori mai multe nuclee decat cel existent in iPhone 6, ele fiind tactate si la viteze mai mari, iar acest lucru este usor vizibil in iOS 10. Desi sistemul de operare a fost optimizat pentru a functiona cat se poate de repede pe toate iDevice-urile, diferentele in performante intre iPhone 7 si iPhone 6 sunt cat se poate de usor de inteles.

Nu exista vreun dubiu ca un upgrade de la iPhone 6 la iPhone 7 merita facut, acelasi lucru fiind valabil daca va ganditi sa treceti de la iPhone 6 Plus la iPhone 7 Plus. Veti simti nu doar o diferenta consistenta in performantele terminalelor, dar veti beneficia si de o camera mult mai buna, sau de sistemul 3D Touch, care exista acum si in butonul Home.