Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 este mai rapid decat iPhone 6

iPhone 7 este mai rapid decat iPhone 6

iPhone 7 este cu mult mai performant decat iPhone 6, asa cum ne releva o serie de teste de performanta facute zilele trecute.

Daca testele de performanta intre iPhone 7 si iPhone 6S n-au dezvaluit o diferenta semnificativa intre cele doua terminale, in cazul iPhone 6 lucrurile sunt diferite. Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, exista o diferenta consistenta intre performantele pe care cele doua terminale le au, lucru care motiveaza un upgrade.

iPhone 7 are un procesor ce are de 2 ori mai multe nuclee decat cel existent in iPhone 6, ele fiind tactate si la viteze mai mari, iar acest lucru este usor vizibil in iOS 10. Desi sistemul de operare a fost optimizat pentru a functiona cat se poate de repede pe toate iDevice-urile, diferentele in performante intre iPhone 7 si iPhone 6 sunt cat se poate de usor de inteles.

Nu exista vreun dubiu ca un upgrade de la iPhone 6 la iPhone 7 merita facut, acelasi lucru fiind valabil daca va ganditi sa treceti de la iPhone 6 Plus la iPhone 7 Plus. Veti simti nu doar o diferenta consistenta in performantele terminalelor, dar veti beneficia si de o camera mult mai buna, sau de sistemul 3D Touch, care exista acum si in butonul Home.

 • Skiny

  Nu e ca și cum sunt 2 ani diferență intre cele 2 terminale.

 • Woaw, daca nu te intereseaza, exista altii care vor sa stie daca merita sa dea banii sa treaca la iPhone 7 😉

 • Michael

  Face toti banii titlul 😂 Audi RS4 e mai rapid decat Audi 4, gen

 • DB

  Titlul e… pe bune? “Chiar nu ne asteptam la asa ceva!!! Ce surpriza!” Acum ne-am convins: merita sa cumparam i7…

 • bastanov

  E chestie logica … zic eo

 • DanStanciu

  Pe mine ma intereseaza orice test de comparatie. Am iph6, iar acum stau sa aleg intre 7 sau 5se. Ma obisnuiesc greu cu marimea de paletă la care tind toate telefoanele de pe piata si imi pare rau ca apple merge in aceeasi directie. Imi face alegerea mai dificila. As vrea “plus”-ul pentru dual camera, dar 5se merge blană in testele de comparatie si sta foarte bine in buzunarul de la sacou. Cu 6-le inca nu m-am obisnuit cu o singura mana sa scriu pe el, dar alegerea trebuie s-o fac intre nou sau bun…sau…nici eu nu m-am hotarat. Din articolele acestea poate o sa raman la ceva.

 • Daca nu te-ai obisnuit cu 6, atunci e foarte probabil sa nu te obisnuiesti cu 7 Plus.

 • Viorel Predatorul

  Diferenta de performanta conteaza, doar atunci cand esti nemultumit de performanta unuia dintre modele. Daca esti multumit de iPhone 6S sau 6, nu vad de ce te-ar interesa performantele iPhone 7, in afara curiozitatii. Daca la un restaurant iti dau portii mari de ramane mereu mancare in farfurie, si tu te-ai saturat, crezi ca te va interesa sa cauti alt restaurant pentru ca au portii si mai mari? Nu, ramane problema legata de preferinte, nu de necesitati.

 • Visan Teodor

  Exact.