eMAG intarzie livrarea iPhone 7, livreaza la 12 noaptea ?

eMAG intarzie livrarile unor terminale iPhone 7, insa ar putea livra unele comenzi la ora 00:00 in Bucuresti.

Se pare ca livrarile iPhone 7 de la eMAG nu vor avea loc chiar in ordinea precomenzilor inregistrate in website-ul magazinului in noaptea zilei de vineri, ci probabil in baza unei alte ordini. In imaginea de mai jos aveti statusul unei comenzi plasate de catre un prieten la ora 00:09 pentru un iPhone 7 negru la eMAG, comanda fiind achitata cu cardul.

Ieri website-ul eMAG il anunta ca a sa comanda este pregatita pentru livrare in depozit si urmeaza sa fie predata curierului, insa astazi ea a revenit la statusul de Plata Acceptata. Fara vreo explocatie, data de livrare s-a transformat in 29 septembrie, iar asta desi multi dintre voi ati spus ca ati comandat in acelasi mod iPhone 7 de la eMAG, chiar si dupa ora 01:00, dar le veti primi maine.

UPDATE: Cei de la eMAG mi-au spus ca onoreaza 75% dintre precomenzile iPhone 7 in ordinea plasarii si ca problema descrisa de catre mine in acest articol va fi investigata.

In primul rand este neobisnuit ca produsul sa fie acum in stoc, iar in mai putin de 24 de ore sa se evaporeze si sa fie livrat peste abia o saptamana. In al doilea rand, este neobisnuit ca o comanda plasata inaintea alteia sa nu fie livrate cu prioritate, asa cum ar trebui sa si fie in mod normal intr-o situatie de acest gen, cand se plaseaza precomenzi pentru produse.

eMAG livreaza cu intarziere iPhone 7, schimba statusul comenzilor confirmate pentru livrare

Pana acum nu am vazut pe cineva sa confirme ca va primi vreun iPhone 7 Plus de la eMAG, iar comanda mea pentru acest terminal are exact acelasi status precum acum o saptamana. Desi am plasat comanda aproape imediat dupa deschiderea sesiunii de precomenzi, se pare ca nu o voi primi in cursul zilei de maine, decat daca eMAG gaseste cumva vreo unitate ratacita prin depozit.

iphone 7, emag modificare data livrare

Stiu sigur ca operatorii de telefonie mobila au primit terminale iPhone 7 Plus si le livreaza pe cele iPhone 7 in ordinea prioritatilor, iar pana acum nu am vazut vreo situatie precum cea de mai sus. Nu stiu daca exista si alte persoane care au avut comenzile pregatite pentru livrare si apoi schimbate in livrare peste o saptamana, dar puteti mentiona in comentarii daca ati avut schimbari de acesst gen efectuate.

Separat, un zvon pentru care nu am vreun fel de confirmare sau siguranta, este ca eMAG va livra unele terminale iPhone 7 intre orele 00:00 si 01:00 in Bucuresti, sau poate si prin alte orase.