Lansarea iPhone 7 in Romania – unde-l cumperi diseara

Lansarea iPhone 7 in Romania va avea loc maine, 23 septembrie, dar la noapte niciun magazin nu pare pregatit sa fie deschis pentru a vinde terminale.

Maine are loc in mod oficial lansarea iPhone 7 in Romania, iar daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat in alte tari, unele magazine din tara ar trebui sa inceapa sa vanda terminalul de la ora 00:00. Pana acum niciun magazin online important, sau operator de telefonie mobila, nu a anuntat ca are vreun magazin deschis la noapte pentru lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Daca anul trecut Vodafone, Telekom si alti parteneri Apple au avut magazine deschise pentru a vinde iPhone 6S in ziua lansarii, anul acesta pentru iPhone 7 lucrurile sunt complet diferite. Stocurile extrem de reduse par sa fi motivat magazinele sa nu organizeze vreun eveniment pentru lansarea iPhone 7 pentru ca, probabil, nu vor avea ce vinde direct.

Nu este exclus ca in cursul acestei zile sa vedem anunturi de la Vodafone sau Telekom pentru vreun eveniment privind lansarea iPhone 7, insa este greu de spus in acest moment. Orange sigur nu va avea vreun magazin deschis, asa cum se intampla de cativa ani incoace, iar cei de la eMAG nu mi-au confirmat ca ar intentiona sa faca asta.

Lansarea iPhone 7 in Romania – unde-l cumperi la noapte ?

Anul trecut cei de la Vodafone au avut deschis magazinul din Centrul Vechi al Bucurestiului prin care au vandut iPhone 6S in ziua lansarii, Telekom avand deschis magazinul din Dorobanti. Anul acesta, exista posibilitatea ca lansarea iPhone 7 in Romania sa fie intampinata cu aceste magazine la miezul noptii, insa nimeni nu a anuntat nimic si nu a confirmat ceva.

Ceea ce va pot spune este ca stocurile de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au ajuns in Romania inca din cursul zilei de ieri si au fost distribuite la operatori si magazinele online. Aproape toate stocurile sunt alocare precomenzilor facute online, deci nu cred ca va exista vreo unitate care sa fie vanduta la vreun client care va vizita vreun magazin ce participa la lansarea iPhone 7.

In aceasta idee, livrarea terminalelor precomandate pentru lansarea iPhone 7 ar trebui sa va fie anuntata astazi, iar daca veti ridica produsul din vreun showroom, veti afla tot azi. Din ceea ce mi-am dat eu seama pana acum, comenzile platite cu cardul au prioritate la livrare, restul putand ajunge abia saptamana viitoare, dar s-ar putea sa ma insel.

UPDATE: Cei de la Vodafone vor avea deschis magazinul din Centrul Vechi, de pe strada Lipscani, vis-a-vis de BNR, iar acolo vor fi livrate unele terminale care vor fi predate astazi clientilor.

lansare iphone 7 romania cumpara