Un nou Galaxy S7 Edge a luat foc, acum in Filipine

Un nou Galaxy S7 Edge a luat foc zilele trecute, insa de aceasta data in Filipine, o tara in care nu mai fusesera raportate incidente de acest gen pana acum. In imaginile de mai jos puteti vedea terminalul unui localnic, acesta evitand sa ofere informatii privind natura problemei, insa confirmand faptul ca Samsung i-a returnat banii platiti pe dispozitiv.

Dupa cum se poate vedea din imagini, terminalul pare sa fi luat foc in zona bateriei, aceasta umflandu-se si desprinzand carcasa de ecran, asa cum se intampla in mod normal in situatii de acest gen. Dispozitivul a ars destul de mult inainte sa fie stins, iar desigur ca nu mai putea fi utilizat de catre proprietar inainte de a il returna la Samsung.

Cei de la Samsung au mai avut probleme de acest gen in trecut cu Galaxy S7 Edge, fiind chiar data in judecata de catre un barbat al carui terminal i-a lasat rani permanente. ACum cei de la Samsung nu au oferit vreun detaliu cu privire la incident si probabil nici nu o vor face, insa problemele incep sa se inmulteasca pentru coreeni.

Este greu de spus ce fel de baterie este folosita in acest model al Galaxy S7 Edge, insa este posibil ca ea sa fi fost fabricata tot de catre Samsung SDI.

“We went to Samsung store at SM City Taytay and they have refunded my money in full. Kudos to all the staff of Samsung SM Taytay for their immediate action regarding my issue. In spite of the unfortunate incident, I am however, impressed by their aftersales-support. Much respect to Samsung. Keep safe everyone.”

galaxy s7 foc

 

10 COMENTARII

  1. gresit..eu degeaba pun la ureche…chiar am incercat sa pun cate 1 la fiecare ureche si degeaba..se pare ca problema este mai raspandita la 7 plus..dar cei cu aceasta problema il pot returna si iau altul fara aceasta problema…pe cand aici este nasol

  2. sti foarte bine ca asemenea cazuri au existat si cu iPhone . . . . eu nu incerc sa ridic in slavi samsung, dar nici apple . . .si asta e valabil pt toate brandurile

  3. intrebare: ce ai face tu in caz ca se intampla acelasi lucru cu bateria la noul tau iPhone 7 ? cum vei reactiona ? si ce ai face pe viitor ? ce ai alege sa faci ?