iPhone 7 este mai rezistent decat Galaxy S7 Edge

iPhone 7 este mai rezistent decat Galaxy S7 Edge la impact, carcasa din sticla a smartphone-ului Samsung fiind "veriga slaba" din ecuatie.

iPhone 7 si Galaxy S7 Edge apar astazi intr-un test de rezistenta care are menirea de a ne arata in care vom baga cei mai putini bani pentru reparatii. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de preview a clipului de mai jos, Galaxy S7 Edge nu este la fel de rezistent precum iPhone 7, iar asta din cauza carcasei sale din sticla, predispusa la crapare.

Chiar din primul test in care iPhone 7 si Galaxy S7 Edge sunt scapate de la o distanta de peste 1 metru de sol, carcasa terminalului Samsung cedeaza in totalitate. Puteti observa ca ea este crapata de la o margine la alta si trebuie inlocuite complet, existand riscul ca utilizatorul sa se taie daca nu aplica o folie care sa acopere acele crapaturi ale sticlei.

iPhone 7 rezista foarte bine pana in momentul in care terminalele sunt scapate cu ecranul in jos pe suprafata dura, in acel punct ambele crapandu-se la fel de puternic. Din acest punct este clar ca ambele terminale necesita reparatii, doar ca iPhone 7 are nevoie doar de un ecran schimbat, in timp ce Galaxy S7 trebuie inlocuit in totalitate din cauza pagubelor.

iPhone 7 este mai rezistent decat Galaxy S7 Edge

Desi o carcasa din sticla este mult mai eleganta si sugereaza ideea unui terminal premium atunci cand o tii in mana, din pacate putem observa ca ea nu este utila in final. Avand in vedere ca Galaxy S7 Edge se desface foarte greu din cauza adezivului folosit, inlocuirea completa a terminalului din cauza unei carcase este foarte posibila si poate putin mai costisitoare.

Trebuie sa recunosc faptul ca mi-as fi dorit sa vad un iPhone cu carcasa din sticla in 2017, insa uitandu-ma din nou la clipul video de mai sus, parca nu mai sunt atat de entuziasmat sa vad ca am un iPhone care se crapa usor la o scapade din mana si trebuie inlocuit in totalitate dupa aceea.