iPhone 7 vs iPhone 6S – testul profesional al performantelor

iPhone 7 este cu 14 secunde mai rapid decat iPhone 6S intr-un test profesional al performantelor celor doua noi modele de smartphone.

Am vazut in repetate randuri ca performantele iPhone 7 in comparatie cu cele ale iPhone 6S nu sunt grozave, ei bine astazi vedem si test profesional de performante care ne arata realitatea. In clipul video de mai jos veti vedea cele doua terminale deschizand o serie de aplicatii in paralel, fiecare dintre ele fiind cronometrat in timp ce-si indeplineste activitatile.

Prima parte a testului a implicat deschiderea aplicatiilor pentru prima oara, aici iPhone 7 avand un avans de 12 secunde in fata iPhone 6S. A doua parte a testului a implicat redeschiderea aplicatiilor din background, aici iPhone 7 terminand cu un timp final ce este cu 14 secunde mai bun decat cel al iPhone 6S, diferenta nefiind una colosala.

Diferenta dintre cele doua terminale a fost facuta la procesarea unui clip video folosind aplicatia Lapse It Pro, acolo iPhone 7 fiind mult mai rapid multumita procesorului quad-core. Desi in acest test putem vedea in sfarsit diferenta dintre cele doua procesoare, testand aplicatia iMovie nu am observat, din pacate, acelasi lucru pentru iPhone 6S Plus si iPhone 7 Plus.

Totusi, diferentele in performante dintre iPhone 7 si iPhone 6S nu sunt atat de dramatice incat diferenta de bani dintre ele sa merite platita pentru un upgrade. Lucrurile stau altfel in cazul iPhone 7 Plus.