MacBook cu 1400 LEI reducere astazi la eMAG

MacBook-urile Apple pot fi cumparate astazi cu o reducere substantiala fata de pretul de baza, cei de la eMAG avand unele produse cu pana la 1400 LEI reducere in aceasta pagina. Vorbim despre MacBook 12 inch care beneficiaza de reducere de 1400 LEI fata de pretul de baza in aceasta pagina a eMAG, insa exista desigur si alte modele la preturi bune.

Vorbim despre unitati noi ale MacBook 12 inch pe care le puteti cumpara astazi la un pret foarte bun, chiar mai mic decat cel cu care sunt vandute produsele in Apple Store. Configuratiile sunt cele pe care compania Apple le ofera si in Apple Store pentru clientii sai, asa ca in final avem parte de o reducere foarte buna pentru produsele americanilor.

Separat, in aceasta pagina gasiti MacBook resigilate la eMAG care au preturi mai mici cu pana la 2000 LEI fata de cel de baza, iar impreuna cu ele aveti si accesorii cu pana la 52% reducere. Preturile sunt foarte mici pentru produse care in mod normal sunt scumpe, asta deoarece Apple si-a construit un brand premium pe produse scumpe si trebuie sa il mentina asa.

eMAG vinde MacBook cu pana la 1400 LEI reducere

Stiti deja prea bine ca produsele resigilate au intotdeuana preturi mult mai bune decat produsele noi, astfel ca aveti o alegere destul de dificila in fata. Produsele resigilate beneficiaza de aceeasi garantie precum cele noi, dar ele in esenta sunt cumparate, folosite putin si returnate la magazin, unde sunt verificate pentru conformitate si repusa in vanzare.

Concluzionand, in aceasta pagina gasiti diverse modele ale MacBook cu reducere de pana la 1400 LEI, modelele fiind complet noi, vandute de catre eMAG.

Ieri v-am spus ca puteti gasi si reduceri la iPhone SE la cei de la eMAG, preturile fiind, desigur, mai mici decat in Apple Store.

emag reducere macbook pro