Prima Pagina eMAG iPhone SE la reducere la eMAG

iPhone SE la reducere la eMAG

eMAG mentine preturile mici pentru smartphone-urile Apple iar astazi gasiti in aceasta pagina terminalele iPhone SE la pret redus, dar mai mic decat cel perceput in Apple Store. Compania Apple a ieftinit iPhone SE acum doua saptamani, dupa prezentarea iPhone 7, iar preturile din Romania continua sa scada fata de cele anterioare.

Puteti cumpara iPhone SE la reducere de la eMAG cu un pret usor mai mic decat in Apple Store, inclusiv dupa reducerea aplicata de catre Apple, deci modificarile cerute de americani s-au facut la nivel global. Inainte iPhone SE era deasemenea vandut la pret mai mic decat in Apple Store, iar acum se intampla exact acelasi lucru, deci veti beneficia de noul pret chiar acum.

In momentul de fata iPhone SE este disponibil la reducere la eMAG in versiunile cu 16 GB si 64 GB spatiu de stocare, ambele fiind mai ieftine decat in Apple Store. Compania Apple nu a actualizat spatiul de stocare pentru acest model, asa ca il puteti cumpara in continuare in acelasi format in care a fost lansat pe piata in luna martie a acestui an.

iPhone SE la reducere la eMAG

iPhone SE este vandut la reducere de catre eMAG de ceva vreme, iar acesta este cel mai mic pret pe car el-a avut pana acum acest smartphone al companiei Apple. Avand in vedere ca pretul iPhone SE abia a fost redus de catre Apple, e putin probabil ca pana de Craciun sa il puteti cumpara mai ieftin de la eMAG, sau alt magazin online din Romania.

In aceasta pagina gasiti iPhone SE la reducere la eMAG, iar daca nu va temeti de produsele resigilate, atunci in aceasta pagina gasiti reduceri si mai mari la acest tip de produse, asa ca va puteti bucura de ele la preturi foarte bune.

reduceri iphone se emag