iOS 10.0.3 este pregatit pentru lansare

iOS 10.0.3 urmeaza sa fie lansat saptamana aceasta de catre compania Apple pentru a rezolva o grava problema de securitate a iTunes.

iOS 10.0.3 este pregatit in momentuld e fata pentru lansare globala de catre compania Apple, cei din Cupertino oferind aceasta versiune a sistemului de operare pentru a rezolva o problema majora. Mai exact, vorbim despre o vulnerabilitate a iOS 10 recunoscuta zilele trecute de catre compania Apple, ea facand iOS 10 mai usor de spart, lucru de nedorit pentru americani.

Practic, Apple a modificat iOS 10 intr-un asemenea mod incat acum backup-urile facute cu iTunes sunt cu de pana la 40 de ori mai usor de spart de catre hackeri si nu numai. Totul a fost descoperit de catre compania de securitate informatica, Elcomsoft, ea profitand de ocazie pentru a-si promova produsele care sunt folosite pentru a exploata vulnerabilitati ale iOS.

Compania Apple a recunoscut ca problema prezentata de catre aceasta companie este reala, asa ca a anuntat lansarea iOS 10.0.3 in perioada imediat urmatoare pentru a o rezolva. iOS 10.0.2 si iOS 10.1 beta 1 lansate saptamana trecuta nu contin rezolvarea pentru problema, asa ca Apple va lansa iOS 10.0.3 si probabil o noua versiune beta a iOS 10.1.

iOS 10.0.3 este pregatit pentru lansare

Dupa cum am vazut de atatea si atatea ori in trecut, compania Apple se grabeste in a-si rezolva problemele de securitate ale iOS, astfel ca iOS 10.0.3 va fi lansat, cel mai probabil saptamana aceasta. Apple are cu siguranta rezolvarea deja pregatita pentru a acoperi vulnerabilitatea de securitate din iOS 10, astfel ca ea va fi disponibila foarte curand.

Cred ca iOS 10.0.3 va fi lansat cel tarziu pana la sfarsitul saptamanii de catre compania Apple si vom avea probabil disponibile inca doua versiuni beta/public beta pentru iOS 10.1. Toate vor contine rezolvarea pentru aceasta problema de securitate existenta pentru backup-uri in iOS 10, iar cei de la Apple se vor putea lauda cu faptul ca au mai acoperit o gaura de securitate.

Acestea fiind spuse, pregatiti-va saptamana aceasta pentru iOS 10.0.3 si, probabil, alte cateva versiuni beta ale sistemului de operare iOS 10.1.

ios 10.0.3 lansare