Asa arata Google Chromecast Ultra 4K

Google Chromecast Ultra 4K a aparut astazi intr-o prima imagine si am aflat ca va costa 69 de dolari dupa ce va fi anuntat oficial.

Prima imagine cu Google Chromecast Ultra 4K a aparut in cursul acestei seri, cu doar o saptamana inainte ca Google sa prezinte noul produs in cadrul unei conferinte. Pe data de 4 octombrie cei din Mountain Viewurmeaza sa prezinte o serie de produse noi, dar si proiectul Andromeda, care va aduce un sistem de operare nou care reprezinta combinarea dintre Android si Chrome OS.

Google Chromecast Ultra 4K urmeaza sa fie lansat cu versiunea 1.21 a firmware-ului pentru aceasta serie de produse, el urmand a fi vandut impreuna cu un model lansat anul trecut. Desi acel model costa doar 45 de dolari, Google Chromecast Ultra 4K va costa 69 de dolari, diferenta fiind data de componentele capabile sa redea continut 4K.

Folosind Google Chromecast Ultra 4K oricine va putea reda continut video de pe un smartphone pe un televizor 4K prin intermediul HDMi, deci vorbim despre o functionalitate extrem de utila. Google Chromecast Ultra 4K vine si cu un posibil rebranding, compaina Google renuntand la denumirea Chromecast din ultima versiune a software-ului pentru produse, inlocuind acel logo cu un simplu G.

Google Chromecast Ultra 4K va costa 69 de dolari

Separat de aceste informatii, nu exista alte noi cu privire la Google Chromecast Ultra 4K, insa vorbim despre un upgrade serios pregatit de catre compania Google pentru utilizatori. Chromecast a fost si ramane extrem de apreciat pentru functiile pe care le ofera la un pret foarte mic, iar o versiune 4K va avea la fel de mare succes.

Pe 4 octombrie Google Chromecast Ultra 4K va fi prezentat oficial de catre Google in cadrul conferintei care a fost anuntata saptamana trecuta, asa ca mai avem 7 zile de asteptat pana cand totul va deveni oficial.

Google Chromecast Ultra 4K